rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Igor 'El Rus' va disparar una tercera persona a Terol abans de matar dos guàrdies civils

L'agressor li va disparar fins a quatre vegades, donant-li al braç i a l'abdomen
Igor 'El Rus', el triple assassí de Terol | Cedida

Ha sortit a la llum nova informació sobre Norbert Feher, més conegut com a Igor 'El Rus'. Fa dos mesos que va ser detingut i ara s'ha donat pas a un nou plantejament que no té res a veure amb la primera declaració de l'acusat d'haver comès tres assassinats, identificat com una persona sense sostre que es dedicava a assaltar domicilis en cerca de menjar.

 

  

Segons ha pogut saber 'El Español', un altre home podria haver estat la seva primera víctima, però va aconseguir fugir. A més, l'acusat hauria posat fi a la vida d'un dels propietaris de les cases a les quals accedia.

Li va disparar quatre vegades

Manuel Marcuello va presenciar com Igor 'El Rus' disparava cap a ell fins a quatre vegades, el passat 5 de desembre, a Albalete del Arzobispo, una localitat de Terol. La víctima estava treballant amb Manuel Andreu, que era el propietari de la finca on es trobava l'assassí.


L'agressor va disposar-se a disparar-lo només trobar-se'l i Marcuello va optar per córrer cap a ell i impedir que utilitzés l'arma. Ambdós van lluitar per fer-se amb ella fins que la víctima va rebre un tret al braç. Aleshores, tot i estar ferit, va aconseguir treure-li l'arma a Igor 'El Rus' i va fugir com va poder per evitar tornar a ser atacat.

 

Imatge d'arxiu de Norbert Feher | Cedida

La fugida fins a la comissaria 

Mentre fugia, l'agressor li va disparar fins a tres vegades més, però només un d'aquests trets li va arribar a impactar. En aquesta ocasió, li va donar a l'abdomen. La finca estava rodejada de camps i tot era fosc, però ell va continuar allunyant-se del domicili aguantant el mal que li causaven les seves ferides, mentre l'assassí el perseguia.

 

Va arribar a caminar fins a 1,2 quilòmetres fins a arribar a la comissaria més propera, on va denunciar els fets amb tot detall. El va descriure com un home foraster, de pell morena, d'1,80 metres d'alçada i amb una complexió «forta, arribant a estar robust», amb una carra arrodonida i afaitat. El fet que més va cridar l'atenció de Marcuello és com anava vestit, ja que portava «roba neta i unes botes brillants».

 

Inclús, va arribar a mencionar que anava vestit amb roba de «camuflatge militar» i una gorra de «l'exèrcit espanyol amb l'àguila groga al front». Per aquest motiu, la descripció els hi va semblar més equiparable a una persona amb coneixements militars que no pas a un sense sostre.

 

Va disparar «17 vegades amb dues pistoles»

Pel que fa al culpable, mentre fugia va posar fi a la vida de dos dels agents de la Guàrdia Civil que el van intentar capturar, el passat 14 de desembre. Les autoritats no el van capturar fins passats deu dies i encara van trigar més setmanes a relacionar els casos. Igor 'El Rus' va confessar haver disparat els efectius fins a «17 vegades amb dues pistoles» i va acabar a la presó.
 

Comentaris