Una imatge de Nike revela que Cristiano Ronaldo guanyarà la Pilota d'Or

Es va filtrar el disseny de les botes edició especial que han fet en el seu honor

Cristiano Ronaldo guanyarà la seva cinquena Pilota d'Or | Cedida

 

Aquest dijous, 7 de desembre, es lliura la Pilota d'Or 2017, que compta amb Messi i Cristiano Ronaldo com a màxims favorits. Això, es repeteix en cada edició des del 2008, on el lusità es va endur el seu primer guardó, repartint-se entre ells els vuit següents. No obstant això, la incògnita que s'hauria de resoldre en nomenar-se al vencedor, sembla que s'ha quedat al descobert per una filtració.

Es tracta, ni més ni menys, d'unes imatges obtingudes de la marca Nike, que aporta la seva roba a l'estrella del Reial Madrid. En elles, es veuen les botes d'edició especial que han fet en honor al davanter, les quals porten com a nom 'Cinquè triomf', empatant així els trofeus que té en el seu haver-hi el crack argentí.

 

El disseny, que barreja els colors daurats i platejats, és una edició del model 'Mercurial', en el qual s'inclou també una inscripció a l'interior de la bota, on apareix 'CR2017, 16, 14, 13 i 08', els anys en el qual el portuguès ha aconseguit el guardó. Sens dubte, una revelació de qui es convertirà avui en el guanyador de la present edició.

 

Imatges filtrades de l'edició especial de Nike | FuzFlanger Boot

 

 

Imatge de Cristiano Ronaldo guanyant la seva quarta Pilota d'Or. | Twitter

 

Vots tancats des d'octubre

Als seus 32 anys, Cristiano Ronaldo igualarà a Messi com el màxim acumulador de la distinció que designa al millor jugador de la temporada. Amb els avanços en la informació, no és d'estranyar, llavors, que es puguin filtrar detalls com aquest. Menys encara, sabent que ens trobem en l'era digital, on aquest tipus d'errors estan a l'ordre del dia i es paguen car.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

A més, en tancar-se les votacions fa gairebé dos mesos, no s'ha tingut en compte el mal inici de temporada que està vivint l'estel blanc, on en Lliga únicament ha vist porteria en dues ocasions en les 14 jornades que portem fins avui, els pitjors registres del davanter en tota la seva etapa com a professional.