Difonen una nova imatge d’en Roberto, el noi de Santa Coloma de Gramenet, el dia de la seva desaparició

El jove, de 14 anys, havia d'acudir a classes de dibuix

Imatge d'en Roberto, al metro de Diagonal
Imatge d'en Roberto, al metro de Diagonal | La Vanguardia

Els Mossos d’Esquadra segueixen rere la pista de Roberto Llado Perrens, el noi de 14 anys de Santa Coloma de Gramenet que va desaparèixer dissabte, 16 de juny, quan anava a la seva habitual classe de dibuix. El pare, com que no en sabia res del jove hores després d’agafar el metro, va denunciar la seva desaparició.

Ara, és el torn dels Mossos d’Esquadra, que fan mans i mànigues per localitzar el jove sà i estalvi, i que podrien basar la seva cerca en una imatge capturada a la parada de metro de Diagonal, a Barcelona. Les càmeres de l’espai van captar el jove, baixant cinc parades abans d’on hauria d’haver baixat per assistir a les seves classes de dibuix.

El jove hauria baixat del metro cinc parades abans

Era una rutina habitual. El jove Roberto agafava el metro els dissabtes al matí per acudir a la seva escola de dibuix ‘Joso’. Dissabte passat, però, el trajecte va modular ostensiblement, fins al punt que la mobilització per trobar al noi és d’allò més substancial.

La imatge del jove va ser captada a les 9:20 hores del matí i des d’aleshores que no se’m sap res més. El grup d’investigació dels Mossos d’Esquadra va encertar la cerca el passat dissabte al vespre, just quan el pare del jove va denunciar-ne la seva desaparició, amb l’ajut de tots els policies locals de la zona.

Imatge d'en Roberto, a la parada de metro de Diagonal a les 9:20 del passat dissabte
Imatge d'en Roberto, a la parada de metro de Diagonal a les 9:20 del passat dissabte | La Vanguardia

 

Més enllà de la imatge captada, doncs, la divisió d’investigació del cos segueix la pista del noi analitzant tota mena d’imatges captades per càmeres de seguretat, que puguin ajudar a localitzar en Roberto.

En Roberto, un excel·lent dibuixant

La seva tècnica de dibuix era d’allò més depurada. Segons ‘La Vanguardia’ —que també ha donat a conèixer la imatge sobre la qual els Mossos basen la investigació—, el noi era un gran dibuixant i aquell dissabte havia d’acudir a l’escola ‘Joso’ per perfeccionar la seva tècnica.

Hores després, però, la trucada del pare al professor de l’escola i la comunicació que el jove no hi havia acudit van activar totes les alarmes. Si algú creu haver vist el jove, doncs, s’ha de posar en contacte amb el 112.


Comentaris

envia el comentari