'Espejo Público' mostra la imatge de la samarreta blanca de Gabriel Cruz

El programa d'Antena 3 ha mostrat les imatges del lloc on Ana Julia va trobar la peça de roba del menor

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Imatge d'arxiu de Gabriel Cruz Ramírez. | Cedida

'Espejo Público' ha tingut accés a la samarretaGabriel Cruz

No obstant això, i malgrat les intencions d'Ana Julia, aquesta acció va provocar tot el contrari, ja que a partir d'aquell moment totes les sospites van recaure sobre d'ella, fins al moment de la seva detenció. I és que, des de l'aparició de la samarreta, l'assassina de Gabriel Cruz es va convertir en la principal sospitosa de cas i de la mort del petit veí de Las Hortichuelas, a Almeria.

Imagen del lugar donde se halló la camiseta del pequeño Gabriel.
Captura de la imatge on es mostra el lloc va ser trobada la samarreta de Gabriel. | Antena 3

 

Una samarreta estranyament blanca, neta i seca

Cal recordar que els fets van tenir lloc el passat 3 de març, quan Ana Julia va convèncer el pare del menor perquè anessin a passejar per la zona, situada entre la casa de l'àvia de Gabriel i la finca on l'assassina va amagar el cadàver. 

Un dels fets que van cridar més l'atenció és que, malgrat que els investigadors i un grup de voluntaris ja havien recorregut anteriorment la zona a la recerca de proves, va ser Ana Julia qui va trobar, quatre dies després de la desaparició de Gabriel, la samarreta del menor.

Camiseta Gabriel.

 

Tanmateix, els agents van poder comprovar com l'assassina confessa de Gabriel continuava intentant despistar els investigadors del cas quan es dirigia al lloc de comandament, on dos agents de la Guàrdia Civil van haver d'agafar-la, ja que es mostrava completament abatuda i afectada per la troballa. 

Momento en que Ana Julia está muy afectada tras encontrar la camiseta de Gabriel.
Imatge del moment en què Ana Julia es mostra molt afectada, després de la troballa de la samarreta de Gabriel. | Antena 3

 

Ana Julia es mostrava molt afectada 

A més, el fet de trobar la samarreta completament seca i neta va ser un altre factor clau, ja que cal recordar que durant els dies de la recerca de Gabriel, no va parar de ploure. 

Així doncs, els agents es van quedar realment perplexes quan Ana Julia va arribar amb la samarreta del petit completament seca, sense cap taca, i massa ben col·locada tenint en compte la quantitat d'aigua que havia caigut hores abans. De fet, no només els investigadors es van mostrar estranyats, ja que un periodista va arribar a dir-li a Ana Julia: «Massa estrany tot». 

No obstant això, l'assassina no es va tallar en cap moment i va contestar al periodista: «És estrany però ens és igual, el què importa és que aparegui Gabriel, l'hàgim trobat nosaltres —la samarreta—, qualsevol, això ens és igual. Això ens dona una esperança de trobar a Gabriel amb vida, que estigui bé».


Comentaris

envia el comentari