Els dos implicats en la caiguda d'un cotxe a la via de Vic es culpen mútuament

Els dos ocupants donen versions oposades
Imatge del cotxe que ha caigut a les vies
Imatge del cotxe que ha caigut a les vies | Sandra Maria Bastos
 

Els motius de per què un cotxe va caure a les vies del tren a Vic continuen sent un misteri per a la Guàrdia Urbana d'aquesta població.Després d'interrogar els dos ocupants, aquests no es posen d'acord sobre qui conduïael vehicle, i es culpen l'un a l'altre

 

La policia prova d'esbrinar també quina seria la causa que el cotxe no frenés a temps d'evitar precipitar-se a les vies. La caiguda va provocar que un dels dos ocupants fos traslladat a l'Hospital de Vicmentre l'altre va patir diverses contusions.

 

Seria l'implicat hospitalitzat l'únic dels dos que tindria carnet de conduir. Aquest fet sumat a que presentava símptomes d'anar begutportaria a assenyalar-lo com el principal sospitós. En cas de demostrar-se aquests fets, se'l podria acusar de càrrecs per conducció sota els efectes de l'alcohol a més de causar ferides a l'altre ocupant per imprudència.   

 

El tercer implicat, desconegut

Les primeres informacions parlaven d'un tercer ocupant implicat a l'accident. Finalment es va confirmar que aquesta persona va ser qui va ajudar a sortir els dos ocupants després de trencar els vidres del vehicle. 

 

Després d'interrompre la circulació de trens de la línia R3 durant més de 3 hores i mitja, el vehicle va ser retirat dilluns a la nit. Continua però la incògnita sobre qui va ser el culpable d'aquest incident a les vies del tren a Vic, el segon en pocs dies després que el passat dia 26 de juny un altre vehicle anés a parar contra la tanca protectora, aquell cop sense causar ferits.  

 

El vehicle va caure i va tallar la R3

Els fets van tenir lloc diumenge passat, el vehicle va caure a les vies del tren envestint la tanca protectora que separa el carrer de l'Historiador Ramon Abadal del pas ferroviari soterrat. Al lloc dels fets s'hi van traslladar agents dels Mossos d'Esquadra, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat.

 

L'accident va provocar una afectació en la línia R3 de Rodalies, que va quedar tallada entre Balanyà-Tona Seva i la ciutat de Vic. Rodalies de Catalunya va activar un servei alternatiu per carretera, per tal de cobrir el tram afectat.Comentaris

envia el comentari