URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Importants demores a la línia R1 de Rodalies després de l'atropellament d'una persona entre Mataró i Vilassar de Mar

Rodalies ha informat que ja està gestionant un servei alternatiu

 

 

Aquest dijous, 22 de febrer, al voltant de les 10.20 hores, s'ha produït un nou atropellament a Rodalies. En concret, segons ha informat Rodalies de Catalunya, el succés ha tingut lloc a la línia R1, i el tren implicat ha quedat completament aturat entre Mataró i Vilassar de Mar. Es tracta del tren que ha sortit d'Arenys de Mar a les 09.53 hores, i que havia d'arribar a Molins de Rei a les 11.12 hores. 

 

Com a conseqüència d'aquest nou atropellament, Rodalies ja ha informat que s'està gestionant un transport mitjançant passarel·les a un altre tren per als usuaris afectats. Amb tot, les afectacions a la línia de tren ja superen els 30 minuts. 

 

 

No es tracta d'un incident excepcional

Aquest atropellament a Rodalies no és una excepció, ja que fa tan sols unes setmanes, el 22 de gener, una altra persona també va patir un accident similar. En concret, en aquell cas l'atropellament es va produir la línia R4 de Rodalies, a l'altura del municipi de Cerdanyola del Vallès, a les tres en punt de la tarda. L'incident va provocar el desviament d'un tren procedent de Montcada, i va causar retards de fins a 30 minuts a la línia afectada.