Imatge d'un tren de Rodalies

Importants retards a la línia R4 de Rodalies per un nou sabotatge a les vies

Un comboi ha quedat aturat en col·lidir amb pedres i fustes

El servei ferroviari de l'R4 entre Sant Vicenç de Calders i Sant Sadurní circula fora d'horari després que un tren atropellés pedres i fustes col·locades de forma intencionada sobre les vies entre Vilafranca i La Granada, segons ha informat Renfe.

Aquests actes vandàlics han provocat l'avaria del comboi, que ha hagut d'acabar el recorregut a l'estació de La Granada. El següent servei ha perdut 20 minuts per haver de retirar més objectes sobre la zona de vies en el mateix punt.

Diversos actes vandàlics provoquen talls a l'AVE i l'R11

Ara fa tres dies, el passat 11 de setembre, també es van produir diversos actes vandàlics que van causar afectacions en la circulació de trens de Renfe. En aquella ocasió van afectar les comarques gironines tot interrompent la circulació de l'AVE entre Girona i Figueres, va afectar dos trens amb connexió internacional amb França. També va afectar l'R11 interrompent així la circulació entre Maçanet i Figueres.

El divendres però la circulació es va veure interrompuda a causa d'un incendi a la zona de vies entre Girona i Figueres. També hi va haver un segon incendi al tram entre Riells i Vilobí d'Onyar que va causar una aviaria de senyalització en aquest tram i va provocar retards puntuals.

Pel que fa a Rodalies, la circulació de la línia R11 es va veure interrompuda a Maçanet i Figueres per diversos actes vandàlics que van provocar danys a les instal·lacions i van afectar el servei ferroviari.