URGENT

Càrregues dels Mossos a Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida

URGENT

El Passeig de Gràcia, en flames

Un camió s'incendia a l'autopista AP-7 al Papiol

El succés ha provocat fins a vuit quilòmetres de retencions, i també ha afectat altres vies com la B-23 i l'A-2

 

Un camió que s'ha incendiat a l'autopista AP-7, al seu pas pel terme municipal del Papiol, ha obligat a tallar dos carrils de la mencionada via en direcció Girona. El tall, com era d'esperar, ha provocat importants retencions a la via, on s'han acumulat fins a vuit quilòmetres de cues. 

 

Ara bé, això no ha estat tot, ja que els problemes també s'han contagiat a la carretera B-23, on s'han arribat a acumular uns nou quilòmetres de retencions per enllaçar amb l'AP-7. A banda, també s'han registrat altres quatre quilòmetres a l'autovia A-2, entre els municipis de Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat, en sentit Martorell. 

 

Un vehicle s'incendia a la Granada

No es tracta de l'únic succés d'aquest tipus dels darrers dies, ja que a la mateixa autopista AP-7, però en aquest cas a l'altura del municipi de la Granada, a l'Alt Penedès, un altre vehicle també es va incendiar dijous. No s'ha tractat d'un incendi de grans proporcions, i els Bombers van aconseguir extingir les flames en poc minuts, tot i que el turisme va quedar molt danyat. 

 

Imatge de l'incendi d'un vehicle a l'autopista C-32, ara fa unes setmanes | Twitter (@antiradarcatala)

 

Fa poc més d'un mes, un turisme també es va incendiar a l'autopista C-32, en el punt quilomètric 93, entre els municipis de Cabrils i Vilassar de Mar, a la comarca del Maresme. En aquell cas, el succés va provocar importants problemes a la mencionada via, amb un total de sis quilòmetres de retencions en sentit Barcelona. Finalment, els Bombers van aconseguir extingir el foc. 

Comentaris