Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Mor una persona en un accident a l'A-2

Un autobús sense passatgers s’incendia en plena A-2, a Mollerussa

Fins el punt de la crema s'hi han personat un total de sis dotacions dels Bombers de la Generalitat
Així ha quedat l'autobús després de l'incendi | Bombers

 

Succés d’allò més cridaner a l’A-2, a l’altura de Mollerussa. Un autobús sense passatgers s’ha incendiat enmig de la via per causes que es desconeixen i, afortunadament, el conductor ha pogut aturar i sortir del vehicle a temps.

 

Fonts de Trànsit revelen a CatalunyaDiari.cat que el conductor del vehicle de gran tonatge ha pogut sortir pel seu propi peu quan s’ha incendiat l’autobús, sobre les sis de la tarda. L’incident, d’altra banda, ha obligat un desplaçament massiu d’equips d’emergència, ja que s’hi han desplaçat fins a 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

 

L'incendi de l'autobús, sense ferits

L'interior de l'autobús després de l'incendi | Bombers

 

Tot i la brutalitat de l'accident, el conductor de l'autobús ha pogut sortir pel seu propi peu i no ha necessitat el trasllat a cap centre mèdic. Els Bombers de la Generalitat, en aquest context, han extingit les flames minuts després que aquestes tinguessin lloc al quilòmetre 487 de l'AP-7. 

 

A hores d'ara, d'altra banda, es registra un quilòmetre de retencions en sentit est, en direcció Barcelona

Un carril de l'A-2, tallat

Una hora després de l'incendi, un carril de l'A-2 continua tallat i són diversos els vehicles que s'aglutinen en aquest punt de la via. Les retencions, en aquest punt de la tarda, continuen sent d'un quilòmetre.