Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'autobus cremat a la C-35.

S'incendia un autobús amb 55 passatgers mentre circulava per la C-35

El foc s'hauria produït al motor del vehicle

Ensurt a la C-35, a Maçanet de la Selva. Un autobús que duia 55 passatgers ha començat a cremar quan circulava per la via i ha hagut de ser completament desallotjat. Fins el lloc dels fets s'hi han desplaçat fins a quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i no s'han hagut de lamentar ferots. 

El foc, segons Diari de Girona, s'hauria produït al motor del vehicle i ja està controlat. La via està tallada a hores d'ara i s'està treballant per a poder obrir un dels carrils que ha quedat tallat després de les flames. 

Al punt de les 11.15 hores del migdia, però, la via encara no ha pogut ser reoberta. 

Impacte per la toxiinfecció a Sushi Koyo Girona 

L'Ajuntament de Girona ha clausurat de manera cautelar un restaurant de la ciutat després de provocar la intoxicació de fins a 48 clients. Es tracta d'un restaurant de la cadena Sushi Koyo, que té diversos establiments repartits per Catalunya. 

Dos dels afectats han requerit ingrés hospitalari. Els afectats van iniciar els primers símptomes entre el 17 i el 24 de març, i tots coincidien en haver fet algun àpat al restaurant.

Tots tenien febre alta (39ºC), vòmits, diarrea i dolor abdominal en diferents graus i van ser atesos en diferents centres de salut. També es van detectar casos de salmonella entre els infectats per haver menjat a l'espai. 

Cal destacar, així mateix, que aquesta és la segona que intoxicació que es produeix a l’establiment. El mes de juliol n’hi va haver una altra amb 20 casos, quatre dels quals van haver de ser ingressats. Com a mesura cautelar, l’Ajuntament n’ha suspès l’activitat.

L'Ajuntament de Girona n’ha decretat la suspensió de l’activitat com a mesura cautelar. Aquestes mesures es mantindran fins que es diposi de més informació per tal d’avaluar que les condicions de l’establiment no suposen un risc per a la salut pública. Amb la última infecció ja es va advertir a l'espai sobre les seves pràctiques. 

De moment la cadena, que preveu fins quatre noves obertures repartides per Catalunya, encara no s'ha pronunciat sobre els fets.