Salva tres nens de l’incendi de Badalona enfilant-se per l’exterior de l’edifici

L’home s’ha ajudat d’un tub d’aire condicionat, sobre el qual s’ha quedat, i ha pogut treure per la finestra el fill d’un altre veí i els seus dos propis fills
El Yassine ha salvat el fill d'un veí i els seus dos propis fills traient-los per la finestra del 4t pis | CatalunyaDiari.cat

 

L’Ajuntament de Badalona, a través d'un comunicatha decretat tres dies de dol per les tres víctimes mortals de l’incendi que s’ha produït durant el matí d’aquest dissabte 5 de gener i, a més a més, ha decidit cancel·lar els actes protocol·laris de rebuda dels Reis d’Orient al pont del Petroli, tot i que ha mantingut la Cavalcada pels carrers de la ciutat. Avui, però, l'heroi ha estat el Yassine que ha pogut salvar tres nens de les flames traient-los per la finestra.

 

El tràgic succés ha tingut lloc en un edifici l’avinguda del Marquès de Mont-roig al barri de Sant Roc, on tres persones han mort i una vintena han resultat ferides, de les quals tres són de caràcter greu, tretze lleus i tretze més que ja han estat donades d’alta. Cal destacar que entre els ferits hi ha un nadó que està ingressat a l'UCI pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebron després d’haver inhalat fum.

 

El Yassine ha salvat tres nens de l’edifici en flames

L’heroi del dia, sobretot per una de les víctimes de l’incendi, ha estat el Yassine Maati, un marroquí de 38 anys, que ha salvat els seus dos fills i el fill de tres anys d’un dels veïns traient-lo per la finestra de la quarta planta. Segons ha explicat el diari ‘Ara’, el Yassine avui s’ha llevat i, en sortir de casa a les nou del matí, ha pogut veure com hi havia fum pujant per l’escala.

 

 

Ell és veí de l’edifici que s’ha incendiat a Barcelona, viu a la tercera planta, i ràpidament ha trucat a la porta del primer pis. Els veïns encara estaven dormint, però finalment han pogut sortir. «El meu fill l’ha salvat ell» ha assegurat un altre veí, que viu en un habitatge de la quarta planta del bloc que s’ha cremat.

 

Segons han explicat els testimonis, el Yassine ha pujat per una escala per la part exterior de l’edifici, mentre un altre veí que és de la Guàrdia Urbana s’ha quedat subjectant-la des de la part de dalt. Llavors l'home ha aconseguit arribar al quart pis ajudant-se d’un tub d’aire condicionat, sobre el qual s’ha enfilat, i ha baixat el fill de tres anys del seu veí traient-lo per la finestra. A més a més, també ha fet el mateix amb els seus propis dos fills, salvant d’aquesta manera tres nens de les flames.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris