rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Un accident de trànsit deixa 2 ferits greus a la T-11 al Baix Camp

Un incendi a Serra de Daró calcina 1.000 quilos de palla

Els Bombers han rebut l'avís a les 00.42 de la matinada, i han intervingut amb cinc dotacions
El foc ha cremat al voltant d'uns 1.000 quilos de palla | cedida

 

Els Bombers de la Generalitat han intervingut aquesta passada matinada per extingir un incendi que s'ha declarat al terme municipal de Serra de Daró, a la comarca del Baix Empordà. En concret, segons ha indicat el cos d'emergències, el foc s'ha iniciat en el punt quilomètric 46 de la carretera GI-643, molt a prop d'una rotonda, i ha afectat bales de palla. 

 

Els Bombers van rebre l'avís a les 00.42 hores de la matinada, i fins al lloc es van desplaçar un total de cinc dotacions. El foc ha aconseguit calcinar uns 1.000 quilos de palla, tot i que no s'han hagut de lamentar víctimes. Cap a les 5.26 hores el foc ha quedat completament extingit, tot i que una dotació del cos d'emergències ha continuat a la zona, per acabar de revisar-ho tot. 

Incendi en un polígon industrial d'Esparreguera

Recordem que el passat diumenge, 8 de juliol, a la tarda, els Bombers van intervenir en l'extinció d'un gran incendi declarat en una nau industrial d'Esparreguera. En concret, el foc es va declarar al carrer del Càntir del polígon industrial del Sud, i finalment la seva violència ha acabat per esfondrar tot l'edifici. 

 

En la mencionada nau s'havia instal·lat una empresa de reciclatge de matalassos, però en el moment del foc no hi havia cap treballador a dins. La gran columna de fum negra es va poder observar des d'una gran distància, i va crear una gran expectació entre els veïns del municipi del Baix Llobregat. 

 

Imatge del violent incendi que va cremar una nau d'Esparreguera diumenge | CatalunyaDiari.cat

 

Els Bombers van intervenir amb un total de divuit dotacions, dels quals quatre van ser vehicles lleugers i la resta camions. El que més va preocupar era que el foc es pogués estendre a la resta de naus del polígon, tot i que la ràpida intervenció dels bombers va evitar-ho. Amb tot, Protecció Civil va demanar als veïns de la zona que evitin sortir al carrer, per possibles intoxicacions per fum.