Un incendi al box de McLaren a Montmeló deixa tres ferits

De moment, es desconeixen les conseqüències materials de l’incendi

L'accident ha deixat tres ferits lleus i alguns danys materials en el vehicle
L'accident ha deixat tres ferits lleus i alguns danys materials en el vehicle | Cedida

 

Aquest divendres l’escuderia de McLaren ha patit un incendi, conseqüència d’una fruita de benzina que ha provocat tres ferits, traslladats al centre mèdic. El periodista Chris Medland, ha fet públic l’incendi a la seva compta de Twitter, assegurant que «tothom està bé». Un incident que en haver-se produït a l’interior del box podria haver tingut conseqüències molt més greus.

Segons algunes fonts la causa de l’incendi hauria estat una fuga de combustible mentre es reposava el cotxe de Lando Norris. De moment es valoren els danys del cotxe i no es coneix si McLaren disposa d’un altre vehicle per circuit de Montmeló

Medland ha explicat a les seves xarxes socials els fets: «S’ha produït  un incendi al garatge de McLaren a Barcelona. Tres membres de l’equip han sigut atesos en el centre mèdic». Per finalitzar el periodista ha volgut destacar que «tothom està bé després de l’incendi» i que «l’equip ha reaccionat molt ràpidament». Ara, s’està avaluant si hi ha algun dany al cotxe, però «amb l’esperança que no sigui res significatiu» ha afirmat el periodista.

En el moment en què s’han produït els fets, McLaren estava realitzant un ‘filming day’, un dia promocional, compartint pista amb Williams i Racing Point. L’objectiu és recopilar material audiovisual per la promoció de la temporada 2019.

Una motocicleta i un taxi han xocat al centre de Barcelona
Una motocicleta i un taxi han xocat al centre de Barcelona | Twitter (@antiradarcatala)

 


Comentaris

envia el comentari