Un incendi calcina una nau industrial destinada a l'apicultura a l'Alt Empordà

El foc es va iniciar al voltant de les onze de la nit, i va mobilitzar onze dotacions terrestres dels Bombers

Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Bombers de la Generalitat
Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Bombers de la Generalitat | CatalunyaDiari.cat

Un incendi ha cremat aquesta passada matinada de dijous la nau d'una empresa del municipi de Cabanes, a la comarca de l'Alt Empordà. En concret, segons han indicat els Bombers de la Generalitat, el local estava destinat a l'apicultura i el tractament de la cera. El foc s'ha iniciat al voltant de dos quarts d'onze de la nit, i va mobilitzar un total d'onze dotacions terrestres. 

La coberta del local ha col·lapsat

La nau afectada per l'incendi estava situada al polígon industrial de l'Aigüeta, i comptava amb un total de 375 metres quadrats de superfície, amb un altell de 200 mestres més. Com a conseqüència de les violentes flames, la seva coberta ha acabat col·lapsant. 

Els Bombers, a banda de treballar en l'extinció de les flames, s'han centrat també a evitar que el foc s'estengués també a les cinc naus adossades a l'afectada. Tot i això, l'incendi ha aconseguit afectar parcialment la part posterior d'una d'elles. Finalment, al voltant de la una de la matinada, el foc ha quedat controlat, i unes tres hores més tard els Bombers han aconseguit extingir-lo per complet i s'han retirat. 

Dimecres amb diversos incendis

Ahir,els Bombers van haver d'intervenir per diversos incendis declarats durant la nit i la matinada. Un dels més greus va tenir lloc al municipi de Montcada i Reixac, al Vallès Occidental, on una desena de caravanes van quedar completament calcinades per un incendi en un aparcament. A més, altres 30 vehicles van patir danys importants com a conseqüència del foc. Afortunadament, cap persona es trobava al lloc en el moment de l'incendi, i no s'ha hagut de lamentar cap ferit. 

A banda, a la comarca del Segrià es va incendiar un magatzem d'alfals. En concret, el foc va declarar-se al municipi d'Alcarràs, i va mobilitzar més de deu dotacions dels Bombers, des de les quatre de la matinada. El local afectat, d'uns 50 metres de llargada i 35 metres d'amplada, estava situat a prop del punt quilomètric 450 de l'autovia A-2. També cal mencionar un petit ensurt a Constantí, al Tarragonès, on una reacció química va provocar un incendi de poca gravetat. 


Comentaris

envia el comentari