Un incendi calcina un camió a l'Alt Empordà

Els Bombers han mobilitzat un total de sis unitats per extingir les flames

El camió s'ha incendiat a l'exterior d'una empresa de piscines del municipi de Vilaür, a l'Alt Empordà
El camió s'ha incendiat a l'exterior d'una empresa de piscines del municipi de Vilaür, a l'Alt Empordà | Bombers de la Generalitat

Nou ensurt aquesta passada nit per un camió incendiat, aquest cop a l'Empordà. En concret, segons han informat els Bombers de la Generalitat, el vehicle ha començat a cremar als exteriors d'una empresa de piscines del municipi de Vilaür, a la comarca de l'Alt Empordà. 

El foc ha deixat una impressionant columna de fum, i també ha causat danys a l'interior de la nau, on ha calcinat un toro mecànic i material divers. Després de rebre l'avís, fins al lloc es van mobilitzar un total de sis unitats dels Bombers, que han aconseguit extingir les flames ràpidament. 

Un camió completament calcinat a Montcada i Reixac

El succés ha tingut lloc menys de 24 hores després que un altre camió també s'hagi incendiat al municipi de Montcada i Reixac, al Vallès Occidental. En aquell cas, els fets van tenir lloc dimecres al migdia, quan el vehicle va començar a cremar mentre es trobava al carrer de Can Tapiola. Els Bombers van rebre el primer avís a les 11.20 hores, i van mobilitzar un total de quatre dotacions per extingir les flames. L'incendi no ha deixat cap ferit, però sí que ha quedat completament calcinat. 

El camió incendiat ha quedat completament calcinat, però cap persona s'ha vist afectada
El camió incendiat ha quedat completament calcinat, però cap persona s'ha vist afectada | Cedida

Un camió s'incendia en plena marxa a Cerdanyola del Vallès

No es tracta de l'únic succés d'aquest tipus, ja que el 26 de juliol un altre camió també va començar a cremar a la carretera B-30, a l'altura de Cerdanyola del Vallès, en sentit Martorell. En aquell cas, van intervenir un total de tres unitats dels Bombers, que van haver de fer front també a un petit incendi forestal, després que les flames del camió s'estenguessin també als matolls que hi havia al marge de la carretera. 

Pel que fa a l'afectació viària, la carretera va quedar tallada per les tasques dels Bombers. El vehicle afectat va quedar completament calcinat i la columna de fum va ser visible des de molts punts, però no es van haver de lamentar ferits. 


Comentaris

envia el comentari