Els Bombers de Barcelona en un incendi a la ciutat

Un incendi en un pis al Raval causa cremades greus a un home

El SEM ha atès 10 persones i 2 d'elles han estat traslladades a l'hospital

Matí mogut al barri del Raval de Barcelona. Al voltant de les deu del matí d'aquest dimecres s'ha originat un incendi en un pis del número 10 del carrer d'en Robador de Barcelona. De resultes de les flames, s'ha fet un gran desplegament d'emergències a la zona. 

En conseqüència de l'incendi, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), s'han hagut de fer diverses atencions sanitàries. Han hagut de fer un total de 10 assistències derivades de les flames. D'aquestes, s'han donat vuit altes 'in situ' i dues persones han hagut de ser evacuades a un centre sanitari.

Una dona ha resultat ferida en estat lleu per inhalació de fum i ha estat traslladada per l'ambulància a l'Hospital del Mar. D'altra banda, un home ha patit ferides greus a causa del foc i ha estat evacuat fins a l'Hospital Vall d'Hebron.

El SEM ha activat dues unitats terrestres; un equip ECO; un comandament; una unitat UIS; i un suport logístic, per a treballar en l'incendi al barri del Raval de Barcelona

No és el primer cop que hi ha un incendi al carrer d'en Robador de la ciutat. A principis d'any, n'hi havia un al número 21. Els fets van succeir el 8 de gener i el foc es va declarar als comptadors de llum. En aquest cas, les flames van obligar a atendre nou persones per inhalació de fum i una va ser traslladada a l'hospital.

Els últims incendis en habitatges a Barcelona

El passat 21 de maig Barcelona vivia un incendi en un edifici d'habitatges. En concret, succeïa en un bloc proper al Mercat del Besòs, al número 10 del carrer de Catània. Un incendi on hi havia unes flames espectaculars, però, afortunadament, només hi va haver una persona ferida lleu per inhalació de fum.

Setmanes abans, el 3 de maig, es van declarar dos incendis a la ciutat comtal. Un al barri de la Marina de Port i l'altre al de la Trinitat Nova. En el primer va morir una dona de 89 anys, mentre que en el segon van ser ateses 13 persones per inhalació de fum.