Salven nou persones refugiades en la teulada d'un edifici en flames al Poblenou

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat nou dotacions de Bombers, que han pogut rescatar les persones atrapades i extingir l'incendi
L'incendi ha deixat un total de nou persones ferides de caràcter lleu | CatalunyaDiari.cat

 

Pànic a Barcelona. Un important incendi crema al centre de la ciutat en una casa ocupada, coneguda com la Casa Àfrica, situada al carrer de Ciutat de Granada, a Llacuna del Poblenou. Els Bombers de Barcelona —amb sis dotacions—, Guàrdia Urbana i SEM s'han traslladat al lloc dels fets per atendre els afectats i controlar el foc, que s'ha extingit vora les 13.30 hores. L'avís s'ha donat a dos quarts d'una del migdia. Paral·lelament, no s'ha declarat cap ferit. 

 

S'han salvat 9 persones

L'edifici municipal està ocupat pel col·lectiu de migrants de l'antiga Casa Àfrica, situada al número 110 del carrer Ciutat de Granada. El foc ha sorprès les persones que hi viuen, que han quedat atrapades a l'interior. Almenys nou ocupants han quedat atrapats, que s'han refugiat al terrat de l'edifici. Finalment, els bombers els han pogut salvar amb dues escales, i tot i que els arbres han dificultat l'operació, l'operatiu ha transcorregut sense incidències. Malgrat que ningú ha resultat ferit, les nou persones han hagut de ser ateses per intoxicació lleu a causa de la inhalació del fum. 

 

 

Segons 'Betevé', a la finca, de titularitat municipal i de quatre plantes, hi viuen una vintena de persones. Molts dels ocupants d'aquest bloc vivien a l'antiga Casa Àfrica, situada al carrer Marià Aguiló. Ara mateix no es coneixen detalls de quina hauria estat la causa de l'incendi. A un quart de dues s'ha donat l'incendi per extingit. 

 

També et pot interessar...