Un incendi crema una casa de fusta al Baix Llobregat

Els Bombers estan treballant en l’extinció del foc i, per ara, no consta cap ferit

Crema una casa de fusta a Abrera, al Baix Llobregat
Crema una casa de fusta a Abrera, al Baix Llobregat | Bombers de la Generalitat

Un incendi ha cremat totalment una casa al Baix Llobregat. Els Bombers de la Generalitat han informat que han treballat en l’extinció d’un foc que ha afectat una casa de fusta a Abrera, municipi del Baix Llobregat, però sense que hi consti cap ferit.

Segons han informat, l’incendi s’ha registrat abans de les 21.00 hores del vespre d’aquest divendres 4 de gener i fins al lloc dels fets han desplaçat fins a cinc dotacions per treballar en l’extinció del foc que s’ha produït a l’interior d’una casa de fusta que està situada a l’avinguda del Virrei de Can Vilalba del municipi citat.

Dos ferits en dos incendis al Baix Llobregat

Pocs dies d’acabar el 2018, concretament el passat 27 de desembre, els Bombers de la Generalitat van extingir dos incendis que es van produir al Baix Llobregat. El primer va iniciar-se a la cuina d’un pis a Sant Climent de Llobregat i el propietari del domicili va patir ferides lleus a les mans i va intoxicar-se per inhalació de fum.  

El segon va tenir lloc en incendiar-se els mobles de la terrassa d’un pis al Prat de Llobregat. Les flames es van propagar a tres terrasses més i van afectar els tendals i aparells d’aire condicionat. En aquest cas un home va resultar ferit amb cremades lleus i va ser atès pel SEM en el mateix lloc dels fets.

Un pis crema totalment a Santa Coloma de Farners

El passat 26 de novembre un incendi va cremar totalment un pis a Santa Coloma de Farners, a la Selva, i els veïns es van veure obligats a desallotjar l’edifici. Fins al lloc dels fets es van desplaçar nou dotacions dels Bombers de la Generalitat i el SEM va haver d’atendre una persona per inhalació de fum, sense necessitat de traslladar-la a cap centre hospitalari.


Comentaris

envia el comentari