Un incendi en un taller de soldadura de Cornellà de Llobregat obliga a desallotjar l'edifici sencer

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat 9 dotacions els Bombers de la Generalitat

Imatge d'arxiu dels Bombers
Imatge d'arxiu dels Bombers | CatalunyaDiari.cat

Els Bombers de la Generalitat estan treballant des de primera hora del matí d'aquest divendres, 29 de juny, en un incendi a un taller de soldadura de Cornellà de Llobregat ubicat en un edifici de 3 plantes de la plaça Països Catalans del municipi del Baix Llobregat.

Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat un total de 9 dotacions dels Bombers, així com diverses dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dels Mossos d'Esquadra. A les 9.30 hores, els Bombers ja haurien controlat el foc, el qual, segons han informat des del SEM, no hi han hagut persones ferides. 

Un altre incendi a Collserola

Aquesta setmana començava amb un altre incendi, en aquest cas, però, forestal, el qual va acabar arrasant amb una hectàrea de vegetació a Collserola. Un espectacular incendi al barri de Finestrelles d’Esplugues de Llobregat, al Baix Llobregat, que era visible des de diversos punts de l’Àrea Metropolitana de Barcelona sud. 

Les flames van començar a prop de l’Hospital de Sant Joan de Déu i es van anar estenent ràpidament. Segons van informar fonts pròximes al cas, els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 23.30 hores d'aquest passat diumenge, 24 de juny. Finalment, el foc quedava totalment extingit cap a les dues de la matinadasense haver estat necessari el desallotjament de cap habitatge.

Així doncs, l'incendi no va tenir més conseqüències i la seva afectació va ser dins d’una zona molt reduïda. Malgrat això, les flames es van emportar per davant els matolls i la vegetació que es trobaven pel camí en aquesta hectàrea de Collserola.


Comentaris

envia el comentari