Imatge d'un cotxe incendiat a la Ronda de Dalt de Barcelona.

Vídeo: L'espectacular incendi d'un cotxe obliga a tallar ara mateix la Ronda de Dalt

La Guàrdia Urbana ha fet desviaments per altres vies | No hi ha ferits

Matinal accidentada a la Ronda de Dalt. L'incendi d'un vehicle en plena calçada al Nus de la Trinitat provoca a hores d'ara retencions quilomètriques i el tall complert de la via. 

La Guàrdia Urbana ha tallat en primera instància els dos carrils de la Ronda de Dalt (B-20) en sentit Besòs per a facilitar l'extinció de l'incendi per part dels Bombers de Barcelona. Els vehicles atrapats en el succés, així mateix, han estat desviats per vies alternatives. 

La circulació en aquest sentit s'ha normalitzat poca estona després de les 12 del migdia. Betevé explica que no hi ha hagut ferits. 


Un succés similar a Blanes 

Policia Local de Blanes (Selva), Bombers i SEM han intervingut aquest diumenge en un accident aparatós que ha tingut lloc a les set del matí d'aquest diumenge.

Segons informa l'ajuntament, la Policia Local va rebre l'avís d'un sinistre a la GI-682, a la carretera d'accés a la Costa Brava i sota el pont que hi ha al barri de Mas Borinot. Quan van arribar allà, van veure que un turisme havia donat una volta de campana abans de quedar aturat.

Els agents van comprovar que la conductora estava desorientada però no tenia ferides greus aparents. La conductora va donar un resultat finals de 0,56 al control d'alcoholèmia i la Policia Local l'ha denunciat.