URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Un incendi crema completament la tercera planta de la seu central dels Bombers a Cerdanyola

El foc ha començat cap a tres quarts de tres de la matinada

Un incendi ha calcinat completament la tercera planta de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments dels Bombers de la Generalitat, situada a l'avinguda de Serra Galliners de Cerdanyola del Vallès, al Vallès Occidental.

Segons fonts dels Bombers, el foc ha començat cap a tres quarts de tres de la matinada d'aquest dijous, 8 de març, i a causa de la temperatura ha cedit el sostre de la planta superior de l'immoble.

Els Bombers investiguen les causes d’aquest incendi que s’ha produït el dia del patró dels Bombers i quan la dotació principal destinada al parc es trobava lluny de la base, apagant un altre doc, tal com informa ‘El Periódico’.

No obstant això, i tot i que al parc encara quedaven altres bombers, no han pogut fer res contra un incendi que s’ha apagat amb l’ajuda de 17 camions. Tanmateix, a la zona afectada per les flames hi ha diverses oficines d'aquest cos on es guardava la documentació dels Bombers relacionada amb la seva gestió, ja que en l'edifici es trobava la Divisió de Planificació i l'Autoria de Serveis. 

La planta ha quedat totalment cremada
La planta ha quedat totalment cremada | Bombers de la Generalitat

 


Comentaris

envia el comentari