Incendi a l'escola La Vall a Bellaterra

Un incendi crema la cuina d'una escola a Bellaterra

Hi han intervingut sis dotacions de Bombers i no hi ha hagut ferits

Un incendi ha cremat parcialment la cuina de l'Escola La Vall, a Bellaterra, aquest dilluns a les nou del matí. El foc s'ha produït per causes desconegudes a una sala al costat de la cuina, on ha acabat traspassant, i ha afectat part de l'aïllant, la instal·lació elèctrica i el fals sostre de la cuina.

 

Els nens i monitors s'han confinat en un altre edifici

Sis dotacions de Bombers han intervingut en l'incendi declarat a l'escola, que es troba a l'entrada de Bellaterra i a prop del campus de la UAB de Cerdanyola. No hi ha hagut ferits, ja que les flames no eren en cap zona propera als infants que participaven en un esplai d'estiu. Els nens i monitors s'han confinat en un altre edifici per evitar el foc i el fum, segons el col·legi.

Hem començat el matí de dilluns amb un petit ensurt a la cuina de l’escola! A primera hora s’ha produït un incident elèctric que ha ocasionat un petit incendi, el qual de seguida ha estat atès per diferents brigades de Bombers. No hi ha hagut cap afectat, i seguint les ordres dels Mossos d’Esquadra, tot els nens i nenes del curs d’estiu han estat confinats a l’edifici de Llar, on han pogut seguir amb activitats i funcionament normal. Volem agrair la ràpida actuació de Leandre Gallardet, bomber @bomberscatalunya i pare de l'escola, que en deixar els seus fills al casal d'estiu i adonar-se de la situació ha posat la seva professionalitat al servei d'una ràpida contenció del foc mentre arribaven les dotacions de bombers. Gràcies Leandre, avui has estat el nostre heroi!

Una publicación compartida de Institució La Vall (@institucio.lavall) el

L'avís d'incendi s'ha donat a les 9.08 i el cos de Bombers, a les 9.32, ja l'havia extingit. No obstant això,  han assegurat la zona amb càmeres tèrmiques fins a les dotze del migdia per assegurar-se que el foc, realment, s'havia apagat i que no s'encenien altres focus. Efectius de la Policia Municipal de Sabadell han acudit al centre per acordonar la zona i restringir el pas a les persones.

També et pot interessar...