Un incendi crema la cuina d'una escola a Bellaterra

Hi han intervingut sis dotacions de Bombers i no hi ha hagut ferits
Un incendi crema la cuina d'una escola a Bellaterra | Cedida

Un incendi ha cremat parcialment la cuina de l'Escola La Vall, a Bellaterra, aquest dilluns a les nou del matí. El foc s'ha produït per causes desconegudes a una sala al costat de la cuina, on ha acabat traspassant, i ha afectat part de l'aïllant, la instal·lació elèctrica i el fals sostre de la cuina.

 

Els nens i monitors s'han confinat en un altre edifici

Sis dotacions de Bombers han intervingut en l'incendi declarat a l'escola, que es troba a l'entrada de Bellaterra i a prop del campus de la UAB de Cerdanyola. No hi ha hagut ferits, ja que les flames no eren en cap zona propera als infants que participaven en un esplai d'estiu. Els nens i monitors s'han confinat en un altre edifici per evitar el foc i el fum, segons el col·legi.

 

 

 

L'avís d'incendi s'ha donat a les 9.08 i el cos de Bombers, a les 9.32, ja l'havia extingit. No obstant això, han assegurat la zona amb càmeres tèrmiques fins a les dotze del migdia per assegurar-se que el foc, realment, s'havia apagat i que no s'encenien altres focus. Efectius de la Policia Municipal de Sabadell han acudit al centre per acordonar la zona i restringir el pas a les persones.

 

També et pot interessar...