Dos vehicles de Bombers durant la seva intervenció en l'incendi d'una nau al polígon de Vall-llobrega

Un incendi crema totalment una nau en un polígon industrial del Baix Empordà

Els fets han tingut lloc aquesta passada nit al municipi de Vall-llobrega i els Bombers hi han treballat amb fins a 13 dotacions

Els Bombers de la Generalitat han donat per apagat l'incendi a una nau industrial del carrer Vilarenys del polígon de Vall-llobrega, a la comarca del Baix Empordà, que cremava des de les nou de la nit. A l'interior de la nau afectada, d'uns 400 metres quadrats amb una sola planta, hi havia material de càmping. Segons els Bombers l'immoble ha cremat totalment i la coberta de fibrociment ha cedit.

El foc no ha provocat persones ferides, ni tampoc ha calgut fer desallotjaments. Pel que fa a les naus contigües, la del costat dret, dedicada a la pintura nàutica i al tractament i reparació de carboni, ha resultat afectada pel fum i la temperatura. Al lloc s'hi han desplaçat 13 dotacions dels Bombers (10 vehicles d'aigua, dos de comandament i un vehicle autoescala), part de les quals, amb l'incendi ja estabilitzat, s'han anat retirant gradualment un cop s'han apagat i revisat els punts calents que quedaven.

Segons han explicat els Bombers, l'estratègia que s'ha aplicat és la de l'atac defensiu, amb línies d'aigua instal·lades a la façana principal i a la posterior. A causa del foc, també s'han activat efectius dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Crema un mòbil home a l'Alt Penedès

D'altra banda, aquest mateix dilluns al migdia, els Bombers han extingit un incendi en un mòbil home a can Bargalló, Sant Llorenç d'Hortons (Alt Penedès). Segons ha informat el cos d'emergències, l'avís s'ha rebut a les 12.32 hores i les flames han cremat totalment el vehicle.

Els Bombers hi han treballat amb quatre dotacions, mentre que també s'han desplaçat al lloc dels fets efectius del SEM, que han atès una persona per inhalació de fum, que finalment ha estat traslladada a un centre sanitari.