Un incendi crema un magatzem industrial a Rubí

El foc s'ha declarat després de mitjanit, i en les tasques d'extinció han treballat un total de catorze dotacions dels Bombers de la Generalitat

Els Bombers han intervingut aquesta passada matinada per extingir un incendi a Rubí
Els Bombers han intervingut aquesta passada matinada per extingir un incendi a Rubí | Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'intervenir aquesta passada matinada al municipi de Rubí, a la comarca del Vallès Occidental, per extingir un incendi declarat en el polígon industrial de Sant Genís. En concret, el foc ha afectat un magatzem de material per embalar, situat a l'avinguda de Josep Pujol, que ha quedat completament destruït. 

L'avís es va rebre a les 00.31 hores, i fins al lloc es van desplaçar catorze dotacions terrestres del cos d'emergències. En arribar al lloc de l'incendi, les flames ja afectaven la totalitat de la nau, una construcció de 60 x 30 metres quadrats, i la coberta, de planxes metàl·liques, havia col·lapsat. Per ara, es desconeixen les causes exactes de l'incendi, però a l'interior de la nau afectada no hi havia ningú en el moment del foc, i no s'han hagut de lamentar víctimes. 

El foc s'ha declarat en un magatzem situat al polígon industrial de Sant Genís
El foc s'ha declarat en un magatzem situat al polígon industrial de Sant Genís | Bombers de la Generalitat

 

Els treballs dels Bombers, a banda d'extingir l'incendi, s'han centrat també a protegir una nau veïna, que connecta amb l'afectada en un punt. Finalment, les flames no s'han estès, i el foc ha quedat controlat a les 03.32 hores. Cap a mig matí, cinc dotacions del cos encara quedaven a la zona, per acabar de remullar-ho tot. 

Les flames han afectat tot el local, i la coberta ha acabat col·lapsant a causa dels danys
Les flames han afectat tot el local, i la coberta ha acabat col·lapsant a causa dels danys | Bombers de la Generalitat

Els Bombers intervenen per una alerta química a Rubí

Es tracta de la segona intervenció important dels Bombers al municipi de Rubí, després que a primera hora del matí de divendres el cos intervingués per una alerta química declarada a l'empresa MOEHS. En concret, Protecció Civil va activar el PLASEQCAT quan es va rebre l'avís sobre un núvol químic, visible des de molts punts, que va produir-se a partir d'un accident en un generador. Afortunadament, no es va tractar d'un producte tòxic, i la població no va ser confinada a casa. Ràpidament, el núvol es va diluir, i al voltant de les 10.30 el pla d'emergència va quedar desactivat.  


Comentaris

envia el comentari