Un incendi crema totalment un restaurant a l'Empordà

Els Bombers treballen sota la hipòtesi que la causa del foc podria ser elèctrica

Crema totalment un restaurant de Corçà
Crema totalment un restaurant de Corçà | Bombers

Un incendi ha cremat la matinada d'aquest dimarts un restaurant de Corçà (Baix Empordà). El local es diu Santino i està ubicat al número 5 del carrer Major. El foc ha destrossat totalment el restaurant.

Els Bombers han rebut l'avís que hi havia foc en l'establiment quan faltaven vuit minuts per les cinc de la matinada. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat quatre dotacions de Bombers. Quan els professionals han arribat a l'incendi han vist que les flames s'havien iniciat en una zona de magatzem del restaurant, on hi ha neveres i altres electrodomèstics.

Sense ferits

A partir d'allí, el foc s'ha estès per la resta del local, passant per la cuina i fins i tot per una zona d'habitatge, segons assegura el cos. L'incendi no ha deixat cap ferit. Els Bombers sospiten que l'origen de l'incendi podria ser elèctric, pel lloc on s'ha originat. Els efectius han apagat el foc poc després d'arribar al local.

Cap desallotjament

Com que no hi havia ningú en el restaurant en l'hora en què s'ha produït l'incendi, no ha estat necessari dur a terme cap desallotjament, i això ha fet que no hi hagués ferits. El magatzem i la cuina han quedat totalment cremats, mentre que la resta del local ha quedat afectat pel fum.

Hi ha hagut diverses afectacions materials però no s'han hagut de lamentar danys personals. Segons 'El Diari de Girona', al llarg del matí, els Bombers retornaran al local sinistrat per estudiar l'afectació i també està previst que l'arquitecte municipal es personi a la zona per valorar-la. Fins al lloc també s'hi ha desplaçat el SEM i els Mossos d'Esquadra.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari