Un incendi crema totalment tres bungalous en un càmping de l'Estartit

Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat per apagar les flames
L'incendi ha cremat totalment tres bungalous i n'ha afectat dos més | Cedida

 

Aquesta passada nit s'ha declarat un incendi en un càmping situat a l'Estartit, a la comarca del Baix Empordà. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el foc ha cremat per complet tres bungalous del càmping, i n'ha deixat dos més afectats. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat ràpidament un total de sis dotacions dels Bombers, que han aconseguit apagar les flames. Això sí, afortunadament no s'ha hagut de lamentar cap ferit. Seguirà ampliació. 

 

Diversos incendis en una mateixa nit

També aquesta nit una persona ha resultat ferida lleu per inhalació de fum, a Castelldefels, després que una fregidora s'incendiés, cremant també la campana extractora o afectat la totalitat de la cuina. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers, que han extingit l'incendi, i el Sistema d'Emergències Mèdiques ha traslladat una dona de 59 anys a l'Hospital de Viladecans. 

 

A Valls, a la Partida Freixa, un incendi ha cremat completament una casa aïllada, sense deixar cap ferit. El sostre de la construcció, de fusta, ha col·lapsat, i un total de cinc dotacions dels Bombers han aconseguit apagar el foc. 

 

A Valls ha cremat completament una casa aïllada | Cedida