S'incendien tres dipòsits de mil litres d'una indústria de vernissos de Polinyà, al Vallès Occidental

El foc ha cremat una coberta d'uralita i les parets del voltant però no hi han hagut ferits

Aquesta matinada de dilluns 11 de juny s'ha generat un incendi en una nau d'una empresa de fabricació de vernissos situada al municipi de Polinyà, al Vallès Occidental. Segons han informat els Bombers de la Generalitat les flames s'han originat en tres dipòsits de 1.000 litres que suposadament estaven plens de productes.

Tot i que no ha calgut lamentar cap víctima pel foc o el fum, l'incendi sí que ha afectat part de la nau industrial, concretament la coberta d'uralita i les parets on estaven situats els tres dipòsits de mil litres.

No s'han lamentat víctimes per l'incendi a Polinyà

En total, la nau de l'empresa sense activitat coneguda de fabricació de vernissos és de 1.000 metres quadrats. El foc ha cremat el producte de l'interior dels dipòsits, de tipus inflamable, però encara no s'ha pogut concretar de quin tipus de producte es tracta i tampoc se sap amb certesa com s'ha originat l'incendi de la nau situada a Polinyà.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís d'incendi al voltat de les 4.00 hores de la matinada d'aquest dilluns 11 de maig. Fins al lloc dels fets s'hi ha traslladat fins a vuit dotacions, que han estat treballant en l'extinció fins a tres quarts d'hora després.

Visibles afectacions en un altre magatzem a Santpedor

Fa uns dies, un espectacular incendi va cremar gran part d'un magatzem situat a Santpedor, a la comarca del Bages. El passat 27 de maig, també van haver de treballar fins a sis dotacions dels Bombers de la Generalitat per apagar les flames que van deixar les instal·lacions de la nau, en propietat de l'Ajuntament del municipi, visiblement afectades. El foc es va originar a primera hora del matí i, per sort, es va poder extingir l'incendi sense que s'haguessin de lamentar víctimes o ferits per cremades o inhalació de fum.


Comentaris

envia el comentari