Incendi ara mateix en un edifici al costat de la Sagrada Família

Les flames han començat a les 7 del matí d'aquest dijous i els Bombers de Barcelona encara hi treballen

Imatge de la columna de fum que ha tingut lloc a Barcelona aquest dijous 19 de desembre
La columna de fum a la Sagrada Família es veu a molts punts de Barcelona | Twitter

Incendi al centre de Barcelona. Una cridanera columna de fum ha sorprès a primera hora d'aquest matí a milers de veïns que, ràpidament, han avisat els Bombers de Barcelona, que s'hi han personat amb vuit dotacions. Les flames s'han produït en un edifici del número 45 del carrer dels Enamorats de la ciutat comtal i els equips d'emergència treballen per a poder-les apagar. 

La columna de fum, així mateix, és d'allò més cridanera i han estat molts els usuaris de Twitter que han volgut fer-se ressò del succés. 

Per la seva banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha anunciat que a conseqüència d'aquest incendi hi ha afectacions als carrers propers. Així, el Carrer Aragó es troba tallat des del Carrer Cartagena al Carrer Enamorats mentre hi treballen la Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona. Hi ha hagut afectacions en la mobilitat en diversos punts de la ciutat.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari