Imatge d'un incendi en una fàbrica de Manlleu.

Desplegament massiu de Bombers ara mateix per un incendi en una fàbrica catalana

Els Bombers recomanen a la població propera que tanquin portes i finestres

Els Bombers de la Generalitat treballen a hores d'ara en un incendi en una nau industrial de Manlleu, a la comarca d'Osona. Al punt de les 14.45 hores hi treballen amb fins a 13 dotacions i demanen als veïns de la zona que es tanquin a casa. 

«Es recomana a la població propera que tanquen portes i finestres per evitar fum», diuen des del cos de Bombers. L'incendi s'ha produit a la una del migdia d'aquest dissabte, 11 de febrer, en una nau industrial del carrer Bellfort de Manlleu, al polígon de la Coromina de la ciutat osonenca. 

Els Bombers de la Generalitat, tot i que confirmen que no hi ha cap persona ferida, continuen treballant en l'extinció del foc. 

Un incendi de difícil control

I és que segons els Bombers, el foc s’estaria desenvolupant en dues naus. Es treballa pel seu control des de l'exterior d'aquestes, quelcom que fa més difícil la sofucació de les flames. 

La columna de fum és visible des de tota la ciutat de Manlleu i diverses persones se n'han fet ressò a les xarxes socials. 

Matinal d'incendis

I és que aquest mateix matí, a l'N-II un autobús escolar s'ha incendiat a l'altura de Maçanet de la Selva. El conductor, que transportava un grup de nens d'entre 9 i 10 anys, ha vist com s'incendiava part del vehicle i ha aturat el bus al mig de la calçada. 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Així mateix, els nens n'han pogut sortir-ne i cap d'ells ha resultat ferits. El succés ha tingut lloc sobre les 10 del matí d'aquest dissabte, 11 de febrer, i a les onze del migdia els nens han pogut reprendre el viatge amb un altre vehicle de substitució. 

A causa de l'incendi la carretera N-II ha resultat tallada durant mitja hora en els dos sentits de la marxa. El vehicle, al punt de les 15.00 hores del migdia d'aquest dissabte, encara no ha estat retirat de la calçada.