Un incendi de matinada calcina una furgoneta i afecta una altra a la Selva

La intervenció dels Bombers ha evitat que les flames es propaguessin als altres vehicles estacionats

Ensurt de matinada a Blanes, a la Selva, després que un foc hagi afectat dues furgonetes que es trobaven aparcades a l'àrea comercial del barri de La Plantera. Quan faltaven pocs minuts per les 24.00 hores, un veí ha donat l'avís a la Policia Local que hi havia una furgoneta cremant i el foc amenaçava en propagar-se cap als vehicles del voltant.

Dos vehicles afectats per les flames

Un cop comprovada la veracitat dels fets els agents han avisat als Bombers de la Generalitat perquè extingissin les flames. El foc, ja extingit, ha calcinat completament una furgoneta i ha afectat parcialment una altra que estava estacionada al costat. Per sort, els propietaris dels altres vehicles han pogut retirar-los a temps i aquests no han patit cap dany material.

Els serveis d'emergència donaven per finalitzat l'operatiu a quarts d'una de la matinada. Per sort, tot i les grans flames, no s'ha registrat cap persona ferida. En l'actuació han intervingut sis agents de la Policia Local de Blanes, tres camions dels Bombers de la Generalitat i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari