URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

Una dona gran perd la vida en un incendi al centre de Figueres

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins a la plaça de l'Ajuntament per apagar les flames
Els Bombers han trobat una dona gran sense vida en un incendi a Figueres | Twitter (@GU_Figueres)

 

Trobada una dona gran sense vida a l'Alt Empordà. Tant la Guàrdia Urbana de Figueres com els Bombers de la Generalitat han informat sobre la presència d’un incendi en un habitatge de tres plantes de la plaça de l’Ajuntament de la ciutat i, un cop han pogut accedir a l'interior, els efectius han trobat el cos sense vida d'una dona d'avançada edat.

 

 

Segons han confirmat els Bombers, han rebut l’avís a les 15.02 hores d’aquest dimarts 15 de gener i fins al lloc dels fets han desplaçat quatre dotacions que han estat treballant en l’extinció del foc durant gairebé una hora.

 

L'incendi ha afectat una casa de la plaça de l'Ajuntament de Figueres | Twitter (@GU_Figueres)

 

Troben el cos sense vida d'una dona gran

A primera hora d'aquesta tarda, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han estat treballant en l'extinció d'un incendi que ha cremat una casa del número catorze de la plaça de l'Ajuntament de Figueres. Segons han comunicat, fins al lloc dels fets s'han desplaçat, a més a més, una dotació del Servei d'Emergències Mèdiques, SEM, juntament amb tres dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana.

 

Quatre dotacions han treballat en l'extinció de l'incendi a Figueres | Twitter (@GU_Figueres)

 

Els agents de policia han estat els encarregats de vigilar i d'acordonar la plaça de l'Ajuntament per facilitar les tasques dels Bombers. Les primeres informacions han indicat que el foc s'hauria iniciat en un sofà del primer pis i ha afectat, a més a més, el guix de les parets i el sostre del menjador.

 

 

 

La Guàrdia Urbana de Figueres ha acordonat la plaça de l'Ajuntament | Twitter (@GU_Figueres)

 

Finalment els Bombers de la Generalitat han comunicat al voltant de les 16.10 hores que els seus efectius han aconseguit extingir el foc que s'ha iniciat en un sofà del primer pis de l'habitatge on han trobat el cos sense vida d'una dona d'avançada edat, tal com han informat a través d'un comunicat. Ara els Mossos d'Esquadra s'han encarregat de la investigació per determinar les circumstàncies de l'incendi.

 

 

Comentaris