Un incendi crema el primer pis d'un habitatge a Olot

Fins al lloc de l’incendi s’han desplegat set dotacions de bombers, la Policia Local i el Sistema d’Emergències Mèdiques

Els Bombers, en arxiu
Imatge d'arxiu dels Bombers de la Generalitat  | Bombers de la Generalitat

Avui, dilluns 13 d’agost, al voltant de les 9.30 hores del matí, s’ha originat un incendi en el primer pis d’un habitatge al passeig de l’Escultor Miquel Blay d’Olot, Girona, en un edifici de dues plantes amb baixos situat al capdamunt del passatge del Firal d’Olot. 

 

Fins al lloc de l’incendi s’han desplaçat diverses dotacions de bombers de la Generalitat, de la Policia Local i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els bombers han pogut controlar el foc que ha cremat el primer pis i ara estan valorant l’afectació de tot l’edifici. A més, l’equip del SEM ha informat que no hi ha persones ferides.

 

Les flames han destrossat part del sostre

L’edifici on s’ha originat el foc és molt pròxim a una zona molt concorreguda per la gent i per aquesta raó hi ha hagut un gran desplegament d’efectius per comprovar que dins no hi quedava cap persona. 

 

En total, els Bombers han activat set dotacions i juntament amb la Policia Local i el SEM han cridat l’atenció de molta gent que s’anava aturant per veure què passava. Però finalment, no s’ha hagut de lamentar cap ferit, tot i que les flames han cremat el primer pis i també han afectat part del sostre que és de fusta de l’immoble.

 

Causes encara desconegudes

Els inquilins dels habitatges han estat evacuats, sense cap ferit, i els Bombers han pogut controlar l’incendi. Ara per ara estan valorant quina és exactament l’afectació real de l’edifici i encara no es coneixen les causes que han ocasionat el foc.

 

 

227 persones desallotjades en un incendi a l’Escala

El passat cap de setmana un incendi va cremar una assecadora de la bugaderia de l’Hotel Nieves de Mar de l’Escala, municipi empordanès, i els Bombers de la Generalitat van haver de desallotjar a 227 persones que finalment van poder tornar a les seves habitacions un cop es va apagar el foc i es va ventilar tot l’edifici, sense haver de lamentar cap ferit.


Comentaris

envia el comentari