Muntatge dels Bombers de la Generalitat a la fàbrica de l'Hospitalet de Llobregat.

Nit caòtica a l'Àrea Metropolitana: Un altre incendi fa desallotjar uns 30 veïns

Un magatzem de l'Hospitalet va cremar totalment la passada nit i el sostre va col·lapsar | Els Bombers van desallotjar 29 veïns

Nit molt moguda a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. I és que l'explosió de l'Eixample no ha estat l'únic succés on els Bombers han hagut d'actuar en una passada matinada que ha resultat completament caòtica. 

Els Bombers han apagat aquesta nit l’incendi d’un magatzem a l’Hospitalet de Llobregat sense que hi hagi hagut ferits, al carrer de Sort número 34. Els 29 veïns que van ser desallotjats dilluns han pogut passar la nit a casa seva, ja que les finques properes no han patit danys estructurals. 

Sí que hi ha afectació estructural a l’edifici del magatzem cremat, on hi havia mobles i material divers. A les 2 de la matinada ja s’han anat retirant gradualment les dotacions de Bombers, que van arribar a ser 20, i només s’hi han quedat dues per revisar. El magatzem ha cremat totalment i el sostre va col·lapsar.

El foc s'anava desplaçant a altres façanes 

Cap a les onze de la nit els Bombers -amb el suport també dels de Barcelona- van aconseguir frenar la propagació de les flames cap a les façanes dels altres immobles. El foc va quedar, per tant, confinat al magatzem, on hi havia molta densitat de càrrega.

L’arquitecte municipal i els Bombers ja van constatar dilluns que l’edifici presenta una afectació estructural a causa del foc.

Ensurt a Barcelona: explosió amb ferits a l'Eixample

Faltaven 10 minuts per a les 4 de la matinada al carrer València de l'Eixample de la ciutat comtal. Una brutal explosió ha trencat de sobte la calma nocturna de la zona i quatre persones han resultat ferides. 

Una de les ferides és la propietaria del bar on, segons 'El Caso', hauria tingut lloc l'origen de l'explosió. La dona és a hores d'ara a l'hospital i els Mossos d'Esquadra tenen previst detenir-la com a presumpta causant de la deflagració. 

El SEM, a més, a fet a hores d'ara un total de 38 atencions i continua treballant al lloc dels fets. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat 13 dotacions de Bombers i 11 unitats del SEM. Els Bombers de Barcelona han desallotjat 8 finques afectades, però alguns veïns ja han pogut tornar a casa seva.