Un incendi en un hotel de Lloret de Mar deixa 400 desallotjats

El foc s'ha declarat de matinada, i ha calcinat completament la bugaderia de l'edifici, situada a la quarta planta

Imatge d'arxiu d'un bomber apagant un incendi
Imatge d'arxiu d'un bomber apagant un incendi | Bombers de la Generalitat

Unes 400 persones han estat desallotjades la matinada d'aquest dijous per un incendi declarat a la bugaderia d'un hotel situat al Passatge Brau de Lloret de Mar, a la comarca de la Selva. En concret, el foc ha començat a cremar a la quarta planta de l'edifici, i ha aconseguit destruir completament la instal·lació. 

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís al voltant de dos quarts de dues de la matinada, i fins a la zona s'han desplaçat unes vuit dotacions, entre les quals un camió amb escala. Afortunadament l'incendi no ha deixat cap ferit, i els equips d'emergència han aconseguit controlar-lo al cap de pocs minuts, per extingir-lo completament a les 02.43 hores. 

Com a mesures de prevenció, els Bombers han decidit clausurar la tercera i quarta planta de l'edifici, així com dues habitacions de la segona. Els turistes afectats han estat reallotjats en altres hotels de la zona, després d'accedir, acompanyats pels bombers, a les seves respectives habitacions a recollir les pertinences. Ara bé, també cal dir que hi ha uns quants afectats que no han pogut fer-ho.

Un centenar de desallotjats per un incendi a Palamós

El passat 5 d'agost, un altre incendi també va obligar a desallotjar un centenar de persones, però en aquell cas a Palamós, a la comarca del Baix Empordà. En concret, segons van indicar els Bombers de la Generalitat, el foc es va produir en el sistema de cablejat elèctric del restaurant La Gamba del municipi, i va obligar els tècnics de la companyia subministradora a tallar preventivament la llum, fins que els bombers van aconseguir extingir el foc, tan sols dues hores després de la intervenció. 

Imatge del restaurant que es va incendiar a Palamós
Imatge del restaurant que es va incendiar a Palamós | Cedida

Després que l'incendi hagi quedat completament apagat, es va decidir obrir una investigació per esbrinar les causes exactes del foc, que va afectar tan sols el sistema elèctric del local. Cap persona va resultar ferida, i el desallotjament es va dur a terme únicament com a mesures de prevenció. 

 


Comentaris

envia el comentari