Gran desplegament de Bombers per un incendi de matinada en una empresa del Vallès Oriental

L'incendi, ja extingit, s'ha produït al municipi de Lliçà de Vall fins on s'han desplaçat disset dotacions dels Bombers

Incendi en una empresa de gestió de residus a Lliçà de Vall
Incendi en una empresa de gestió de residus a Lliçà de Vall | Bombers de la Generalitat

Aquesta matinada s'ha declarat un incendi al municipi de Lliçà de Vall, a la comarca del Vallès Oriental. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’incendi s’ha produït en una empresa de gestió de residus situada al carrer Priorat de la localitat. Els Bombers han rebut l’avís a les 00.03 hores i fins al lloc dels fets s’han desplaçat un total de disset dotacions que han treballat en l’extinció del foc. 

Incendi en una empresa de gestió de residus a Lliçà de Vall
Un total de disset dotacions dels Bombers han participat en les tasques d'extinció de l'incendi | Bombers de la Generalitat

 

Finalment, els Bombers han pogut extingir el foc que cremava els diferents residus que guardava l'empresa per al seu posterior tractament. Durant l'incendi no s'han hagut de lamentar ferits tot i les possibles destrosses materials que aquest hagi pogut comportar. 

La carretera C-352 ha quedat tallada en els dos sentits per un accident i l'avaria d'un camió
La carretera C-352 ha quedat tallada en els dos sentits per un accident i l'avaria d'un camió | Twitter (@plfranqueses)

 

La C-352 col·lapsada per un accident i una avaria d'un camió 

A principis de mes, la carretera C-352 a l’altura del municipi de Granollers, al Vallès Oriental, quedava completament tallada per un accident de trànsit i també per un incident amb un camió. Aquest, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), hauria patit una avaria per causes que es desconeixen.

El mateix dia, divendres 8 de febrer, i al mateix temps, un total de tres vehicles es van veure implicats en un sinistre en el punt quilomètric 32 de la mateixa via, la carretera C-352. Davant d’aquests fets, la via va quedar completament col·lapsada i per tal de descongestionar el trànsit, la Policia Local de les Franqueses del Vallès va haver de gestionar tot un seguit de desviaments per la carretera de Cardedeu, la C-251. Al voltant de les 11.50 hores la situació s’havia arreglat i els vehicles podien tornar a circular amb normalitat per la C-352.

Un tren de Rodalies ha atropellat una persona al Vallès Oriental | Arxiu/EP

 

Un tren de Rodalies atropella una persona al Vallès Oriental

Un tren de la línia R11 de Rodalies de Catalunya va atropellar una persona a l'estació de Gualba, a la comarca del Vallès Oriental. Els fets van tenir lloc el 14 de gener cap a dos quarts de deu de la nit i va obligar a tallar la circulació de combois. Segons va informar Protecció Civil, fins al lloc de l'accident es van desplaçar efectius d'emergències, tot i que no van transcendir més informacions sobre els fets.

Des del compte de Twitter de la línia R2 Nord de Rodalies de Catalunya van informar que la circulació entre Sant Celoni i Riells Viabrera també esyava interrompuda i com a conseqüència va patir afectacions de més de 45 minuts tant a l'R11 com a l'R2 Nord. 


Comentaris

envia el comentari