Un incendi en un polígon tarragoní obliga a evacuar 300 persones

Els Bombers han rebut l'avís a les 9.56 hores i una persona ha resultat ferida menys greu

incendi reus
L'incendi s'ha originat a una nau del Polígon Agro-Reus | Cedida

Al Polígon Agro-Reus, avui dijous 7 de març s'ha originat un incendi al carrer de Víctor Català amb el carrer de Joaquim Maria Bartrina. Les flames s'han iniciat en una nau d'aquest polígon ocasionant una gran columna de fum negre. El foc s'ha produït entre dues naus, al costat de Grues Cano i d'una empresa que es dedica a la venda d'electrodomèstics.

Tanmateix les flames estaven a tocar del centre ocupacional, Taller Baix Camp. Per evitar mals majors, s'ha procedit a evacuar 300 persones, la majoria alumnes del Taller Baix Camp i també treballadors de l'àrea. Una persona ha resultat ferida menys greu i ha estat evacuada a l'Hospital Sant Joan de Reus.

FOC POLÍGON REUS
Els bombers han desplegat la grua per acabar de treballar en les tasques l'extinció del foc | TarragonaDigital.com

 

Fins a sis dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat al lloc dels fets les quals han rebut l'avís quan faltaven cinc minuts per les deu del matí. Els agents dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus també s'han desplaçat al lloc dels fets. Tanmateix, s'han desplaçat dues dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). En aquests moments el foc ja s'ha extingit i ara els bombers es troben en les tasques de neteja de la zona.

incendi poligon reus
Els treballadors han intentat extingir les flames amb els extintors. | TarragonaDigital.com

 

Els treballadors han fet ús dels extintors

Bàsicament les flames han cremat elements que es trobaven a l'exterior de la nau com un dipòsit d'olis, neumàtics, fustes i matolls de la zona, entre altres materials. El foc no ha afectat l'estructura de la nau segons ha confirmat els Bombers de la Generalitat que han revist la nau, encara que ha entrat fum a l'interior. Els treballadors de la nau han començat a extingir les flames amb els extintors dels quals disposaven a les instal·lacions.

incendi poligon reus
Fins a sis dotacions dels bombers han treballat per extingir l'incendi | TarragonaDigital.com

 


Comentaris

envia el comentari