Un incendi de matinada a Sabadell deixa tres barraques completament calcinades

L'incendi, ja apagat, només ha comportat destrosses materials
Incendi de tres barraques al camí d'en Berard, Sabadell | Bombers de la Generalitat

 

Alarmant succés a Sabadell. Aquesta passada matinada s'ha declarat un incendi a la capital del Vallès Occidental causat per tres barraques situades en un descampat al camí d'en Berard. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat un total de quatre vehicles dels Bombers que han arribat a les 21.27 hores.

 

Els Bombers de la Generalitat, en aquesta línia, han treballat en les tasques d'extinció durant més d'una hora, fins que a les 22.37 hores han aconseguit apagar el foc. No s'han hagut de lamentar ferits, tot i que ha comportat destrosses materials.

 

Un bomber apagant l'incendi declarat ahir a la nit a Sabadell | Bombers de la Generalitat

 

Dos incendis aïllats a Santa Coloma de Farners

En poques hores de diferència, Santa Coloma de Farners (Selva), va patir ahir dos incendis. El primer incendi es va produir a les 13.17 hores quan els Bombers van ser avisats de què es cremava una tanca de bruc d'una casa situada al carrer Creu. El foc es va propagar, a través dels sis metres que feia la tanca vegetal, fins a la pèrgola de la casa. La pèrgola, que era de fusta, en estar aferrada a la casa va provar que la façana de la part exterior de la casa és veies afectada per l'incendi.

 

 

El foc també va afectar dos vehicles que es trobaven estacionats al lloc dels fets. Segons van informar els Bombers, el cotxe que en va sortir més malparat va ser un Volkswagen Golf que va quedar molt afectat perquè les flames van entrar dins del cotxe. El segon vehicle, un mini, té la pintura de la part exterior socarrimada a causa del contacte amb les flames. Fins a l'incendi s'hi van desplaçar dues dotacions de Bombers de la Generalitat que van treballar durant una hora per a poder extingir l'incendi. A part dels danys materials produïts, l'incendi no ha comptat amb cap ferit.

 

 

Cap a la tarda, els Bombers, van rebre un segon avís d'incendi. Una altra tanca de bruc cremava però aquest cop ho feia a l'escola de La Salle. Fins a quatre dotacions de Bombers es van desplaçar per tal d'extingit el foc. Els Bombers hi van treballar durant dues hores i van aconseguir apagar el foc que també va afectar l'exterior d'una casa.

Comentaris