Incendi en una nau panificadora de Guissona

Sis dotacions de Bombers s'hi han desplaçat al lloc dels fets

Aquest dissabte, a les 8.12 hores del matí, els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'un incendi en una zona industrial a Guissona. Segons han pogut comprovar els efectius d'emergència, les flames han cremat una nau panificadora.

L'incendi ha quedat completament extingit al voltant de les 9.30 del matí, afectant una cinta transportadora. Afortunadament, no s'han produït danys personals, ja que a la nau no hi havia cap treballador, tot i que la columna de fum s'ha pogut veure a tot el municipi.

Incendi en una panificadora de Guissona

Segons informa Bombers, a l'inici de l'incendi hi havia un risc de propagació a la nau annexa, però la ràpida intervenció de les sis dotacions d'emergències que s'hi han desplaçat ha reduït aquest risc.

Les botigues de pa de la zona han rebut una notificació de la panificadora. Segons informen diversos comerciants del municipi, trigraran fins a set dies a tenir pa d'aquesta nau industrial.

Fuita d'amoníac a Guissona

El passat dimarts, 31 de juliol, els Bombers de la Generalitat van haver d'intervenir en una fuita d'amoníac a la Corporació Àrea de Guissona, activant l'alerta PLASEQCAT. Dues persones van ser ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques per inhalació del producte.

Incendi en un hotel de Roses

No està sent un inici d'agost especialment actiu pel que fa a incendis. Malgrat això, sí s'han produït alguns incidents destacables amb actuacions dels Bombers a Catalunya. És el cas de l'incident d'aquest dijous 2 d'agost, quan es va produir un incendi en un hotel de Roses en el queun home va resultar ferit lleu per inhalació de fum.


Comentaris

envia el comentari