S'incendia un edifici al centre de Barcelona

En aquest moments estan treballant en l'extinció de les flames fins a onze dotacions dels Bombers

Incendi en un pis del carrer Llacuna de Barcelona, el 6 de febrer de 2020

Incendi al barri del Clot de Barcelona. Segons han explicat el cos dels Bombers de la ciutat comtal, un total d'onze dotacions s'han traslladat fins al carrer Llacuna, situat al districte barceloní de Sant Martí, per extingir les flames originades en un pis. En aquests moments, i tal com ha explicat 'Betevé', el fum és visible des de diversos punts de la ciutat propers al lloc dels fets. 

A més, els Bombers haurien demanat als veïns de l'edifici afectat que es quedin a l'interior dels habitatges mentre la situació no estigui totalment controlada.

Afortunadament, i tal com el mateix cos acaba de confirmar, l'incendi ja es troba en fase de control, si bé el cos continua realitzant les tasques pertinents per extingir el foc

Afectacions de trànsit a Gran Via

A més, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha fet patent que en aquests moments es produeixen afectacions de trànsit a la Gran Via, ja que només hi ha obert un únic carril de circulació en sentit Llobregat. Per aquest motiu, el cos policial està duent a terme desviaments de la circulació.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari