rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Es declara un incendi en un pis de l'avinguda de l'Estudi General de Lleida

Els Bombers han informat que al lloc s'han desplaçat cinc dotacions, i que no hi ha cap ferit
Diversos vehicles dels Bombers, en una imatge d'arxiu | Bombers de la Generalitat

 

Els Bombers de la Generalitat han intervingut aquest dijous, 19 de juliol, a la tarda per extingir un incendi que s'ha declarat en un habitatge de Lleida. En concret, el foc s'ha declarat en un immoble situat en el número cinc de l'avinguda de l'Estudi General de la capital del Segrià. Cinc dotacions dels Bombers hi treballen des de poc abans de les 19.00 hores.

 

Segons han indicat els Bombers de la Generalitat, en aquests moments està cremant un balcó d'una segona planta, a més del menjador del pis, tot i que l'incendi ja està estabilitzat. Les flames han causat una gran fumera com a conseqüència també s'ha vist afectat el balcó de la planta superior i part de l'interior de l'habitatge. Els Bombers també han confirmat que s'ha recomanat el confinament dels veïns per precaució tot i que no consta que hi hagi hagut cap ferit.

Es declara un incendi forestal a l'Urgell

Aquest dimarts un altre incendi va tenir lloc també a Lleida, concretament al terme municipal de Ciutadella, a la comarca de l'Urgell. Va ser un incendi forestal que es va declarar durant la tarda de dimarts. En un primer moment no semblava que el foc fos molt greu pel qual es va mobilitzar només una desena de dotacions terrestres i aèries.

 

Els Bombers de la Generalitat treballant en l'incendi   | Cedida

 

Més tard, es va poder comprovar que la violència de les flames era major de la que s'havia estimat i que el foc avançava molt ràpidament, cosa que va fer que s'haguessin de mobilitzar molts més efectius. Al voltant de les 18.00 hores de la tarda, un total de 33 dotacions dels Bombers treballaven en l'incendi. Van ser 24 dotacions terrestres i 9 aèries.

 

Segons Agents Rurals, el foc va cremar una gran superfície de vegetació, arribant fins a les cinc hectàrees. Tres d'elles eren terreny agrícola i la resta forestal. Per aquest motiu s'ha obert una investigació per esbrinar si va ser un incendi fortuït o provocat. S'ha de mencionar també que les flames van obligar a tallar la C-14 en direcció sud. El Servei Català de Trànsit va poder obrir un pas alternatiu tot i que, d'igual manera, es van crear retencions.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris