Un incendi en un pis de Mataró crema la campana extractora i els mobles d'una cuina

Han estat els mateixos veïns els que han apagat el foc amb l'ajuda d'un extintor

Aquesta passada matinada de dimecres, 9 de maig, s'ha declarat un incendi en un pis de Mataró, a la comarca del Maresme. En concret, ha cremat la campana extractora i els mobles de la cuina de l'immoble afectat, i els mateixos veïns han apagat el foc amb ajuda d'un extintor. 

A més, també cal dir que una persona ha inhalat fum i ha estat atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en el mateix lloc. Segons han indicat els Bombers de la Generalitat, un total de tres dotacions s'han desplaçat fins al pis. 

Espectacular incendi en un polígon industrial d'Osona

En aquests moments treballen en l'extinció del foc un total de disset dotacions dels Bombers
En l'extinció d'aquest incendi hi han intervingut un total de disset dotacions dels Bombers de la Generalitat | cedida

 

Al mateix temps, també cal dir que els Bombers han intervingut aquest dimecres amb un total de disset dotacions per extingir un incendi declaraten el polígon industrial de Fontanelles del municipi de Seva, a la comarca d'Osona.

El foc es va iniciar en una obra en construcció, on han cremat runa i brossa, però també ha acabat afectant l'interior d'una nau pròxima, de 600 metres quadrats, amb productes d'automoció. El més impressionant, però, ha estat l'enorme columna de fum generada, visible des de molts punts del municipi. 

L'incendi s'ha declarat en en polígon industrial de Fontanells, a Seva
L'incendi s'ha declarat en el polígon industrial de Fontanelles, a Seva | cedida

 


Comentaris

envia el comentari