Un incendi en un pis de Terrassa deixa fins a nou intoxicats, quatre dels quals són menors

Les flames s'han produït al punt de les cinc de la tarda i fins al lloc del succés s'hi han desplaçat fins a 8 dotacions dels Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat han extingit a un quart de sis de la tarda d’aquest divendres, 13 de juliol, un incendi que afectava un pis de Terrassa. Fins a vuit dotacions del cos esmentat s’han desplaçat fins al primer pis d’un bloc de quatre plantes situat al carrer Xaloc de la localitat del Vallès Occidental per apagar les flames i, posteriorment, refredar el pis.

Segons informen els Bombers, així mateix, nou persones han resultat intoxicades lleus per l'incendi. Es tracta, doncs, de 5 adults i 4 menors i que seran traslladats a l'hospital de Terrassa. 

Així mateix, els Bombers han informat que han hagut de desallotjar els veïns de l’edifici. Cal esmentar, d’altra banda, que tots els veïns afectats per les flames han pogut abandonar l’habitatge afectat pel seu propi peu.

L’incendi, controlat mitja hora després

Els Bombers han rebut l’avís sobre el foc al punt de les cinc de la tarda d’aquest divendres. Ha estat aleshores quan aquests s’hi han personat amb fins a 8 dotacions per apagar les flames i desallotjar els veïns perquè els danys no anessin més enllà.

Tot i esmentar que inicialment no es registraven ferits pel succés, finalment els Bombers de la Generalitat han acabat relatant que fins a 9 persones, 4 dels quals són menors, han estat traslladats a l'hospital Mútua de Terrassa amb intoxicacions de caràcter lleu. 


Comentaris

envia el comentari