Impressionant dispositu per un incendi en una nau de Granollers que ha cremat de matinada

Queda foc actiu en una de les ales i s'està revisant si hi ha punts calents a la resta

Columna de fum de l'incendi a la nau de Granollers
En l'incendi que ha cremat durant tota la matinada hi han treballt fins a 22 dotacions dels Bombers | Twitter

Un total de 18 dotacions de Bombers continuen treballant en un incendi que es va originar la mitjanit d'aquest dimarts en una indústria de Granollers, al Vallès Oriental

Es tracta d'un incendi en una nau de reciclatges que va obligar Protecció Civil a activar l'alerta del pla d'emergències per risc químic Plaseqcat. Segons han informat els Bombers, només queda foc actiu en una de les ales de la nau, la resta ha estat apagat i el cos d'emergències revisa si queden punts calents. Les tasques d'extinció han permès salvar les dues indústries veïnes i no hi ha cap persona ferida.

El foc ha cremat totalment la nau

22 dotacions de Bombers treballaven a un quart de dues de la matinada en l'incendi, que ha cremat la nau de l'empresa en la seva totalitat. L'extinció s'ha fet des de l'exterior atès el risc de col·lapse de la coberta, segons informa el cos d'emergències, que també indica que no hi ha hagut cap persona ferida.

De moment es desconeixen les causes del succés, que hauran de ser investigades quan l'incendi estigui extingit. Protecció Civil ha recomanat a les poblacions veïnes a la nau que es confinin a casa si senten molèsties pel fum.

La planta de reciclatges pertany a una indústria d’aprofitament i assessorament ambiental ubicada al Camí de Cal Ros dels Ocells, 15 de Granollers. Segons l’alerta al telèfon d’emergències 112 de Catalunya l’accident s’hauria produït cap a dos quarts d'onze de la nit.

No hi ha persones afectades

Els Bombers han explicat que l'incendi no s'estén més enllà de la nau afectada i del jardí de la finca del costat, i a causa de la magnitud, s'hi ha continuat treballant al llarg de tota la matinada. Els Bombers també han protegit les naus del voltant. A més dels Bombers, al lloc dels fets s'hi han desplaçat efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i Policia Local de Granollers.

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) de Protecció Civil ha recomanat a la població propera de Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall i Granollers que es confini a casa i tanqui portes i finestres si nota molèsties pel fum.


Comentaris

envia el comentari