Un incendi revela una plantació de marihuana a Terrassa

Els inquilins van sortir de l’habitatge corrent i van abandonar el lloc

La policia troba 310 plantes de marihuana en les golfes d'un pis incendiat | Policia Municipal Terrassa

El passat dimarts, a les 22:30 hores, el 112  va alertar d’un possible incendi a un habitatge ubicat al carrer de Tortosa, a l’alçada del carrer de Solsona, a Terrassa. Des de Prefectura es van comissionar dos vehicles patrulla. Els agents van informar des del lloc dels fets que diversos testimonis manifestàvem que els inquilins havien sortit corrent.

Efectius de tres dotacions del Parc de Bombers de Terrassa hi van actuar i van informar que, segons els indicis trobats, el foc s’havia produït per una sobrealimentació del quadre dels comptadors elèctrics motivada per una demanda excessiva de fluid elèctric per a la qual la instal·lació no estava preparada.

Els agents van trobar 310 plantes de marihuana

Quan els efectius de Bombers van sufocar l’incendi, els agents policials van poder accedir a l’immoble per realitzar una inspecció ocular. En arribar a les golfes, hi van trobar unes 310 plantes de marihuana en jardineres individuals així com una completa instal·lació elèctrica de llums i escalfadors de reg automàtics.

Els agents van realitzar un reportatge fotogràfic de les golfes i van recollir totes les plantes, que van ser traslladades a Prefectura. Es van obrir diligències penals per un presumpte delicte de defraudació del fluid elèctric i un delicte contra la salut pública.

A hores d’ara, es realitzen diligències per esbrinar la identitat dels inquilins que van fugir de l’habitatge, per la plantació il·legal de marihuana i per haver pogut provocar un incendi de greu gravetat, arran de la utilització indeguda del fluid elèctric.  

Imatge de diversos paquets de marihuana intervinguts per la Guàrdia Civil | CatalunyaDiari.cat

 

Investiguen a Catalunya 2.700 quilos de marihuana

La Guàrdia Civil ha detingut 25 persones i ha fet a Catalunya la intervenció de marihuana mai feta a tot l'Estat. S'han pogut treure del mercat negre 2.500 quilos de marihuana que s'havien conreat a Catalunya i que s'exportava cap a Europa per ser venuda als mercats internacionals. Cada cop hi ha més organitzacions criminals que s'han instal·lat a Catalunya i des d'aquí operen com país productor de la marihuana per altres països propers com França, sobretot, però també Alemanya, Holanda i Regne Unit.

La marihuana DO Catalunya s'importa en grans quantitats, que és el que feia aquesta banda criminal que la Guàrdia Civil ha pogut desarticular després de seguir la pista d'un camió carregat de droga que van trobar a la Jonquera en un control de frontera. Estirant el fil han pogut arribar a trobar dues grans plantacions i una xarxa de diverses persones que conreaven la droga i l'enviaven cap Europa.


Comentaris

envia el comentari