Declarat un aparatós incendi al Gironès amb una gran columna de fum

Les autoritats locals han recomanat a la població que tanqui finestres

Incendi i gran columna de foc en l'incendi declarat en una nau industrial de Sarrià de Ter el 22 de maig del 2020
Declarat un aparatós incendi en una nau industrial de Sarrià de Ter | Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'aparatós incendique s'ha declarat la tarda d'aquest divendres, 22 de maig, en una indústria de recollida i recuperació de residus de Sarrià de Ter, al Gironès

L'incendi s'ha produït en una nau de l'empresa Auladell situada a l'avinguda de França de la localitat, s'ha desenvolupat totalment i ha fet col·lapsar dues parets de la nau. Els Bombers hi estan actuant amb 29 dotacions que estan treballant per apagar el foc, segons han informat.

L'Ajuntament demana tancar finestres

L'Ajuntament de Sarrià, a través del seu compte de Twitter, ha recomanat a la població tancar les portes i finestres per evitar que el fum entri a les cases, especialment al sector Pla de l'Horta i Rasa. A més ha demanat evitar sortir al carrer per evitar la inhalació de fum.

La columna de fum de l'incendi, que crema amb molta virulència, és molt densa i és visible des de municipis propers com ara GIrona capital, Sant Gregori o Sant Julià de Ramis. 

La periodista Anna Punsí ha informat també que la nau estava tancada en el moment en què s'ha declarat el foc i que no hi ha persones ferides. L'alcalde ha explicat que ha pogut comunicar-se amb el propietari de la nau, qui s'ha disculpat pels problemes que està ocasionant el foc. «Costarà d'apagar», ha afegit, ja que l'empresa es dedica a la recuperació de metalls, paper i ferralla.


Comentaris

envia el comentari