Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un incendi a Terrassa descobreix una plantació de 400 plantes de marihuana

El propietari de l'immoble ha estat detingut i una altra persona ha estat traslladada a la Mútua de Terrassa
Imatge de part de la plantació de marihuana a Terrassa | Cedida

 

La Policia Municipal de Terrassa va viure una escena d’allò més inesperada el passat divendres, 6 de juliol. Els agents, de fet, van trobar una plantació de més de 400 plantes de marihuana després d’accedir a un pis on s’havia produït un incendi.

 

Els agents, així mateix, van rebre l’avís sobre la crema a dos quarts d’onze del matí i quan van acudir a l’espai ja hi havia els Bombers de la Generalitat treballant en l’extinció del foc. Tot i això, després de posar-se en contacte amb el titular de l’habitatge, els policies van descobrir una petita barraca a l’interior de la casa on s’hi duia a terme el conreu il·legal de marihuana.

Un detingut i una persona traslladada a la Mútua de Terrassa

Han estat els efectes del succés. Els agents de Policia Municipal desplaçats fins al punt on va tenir lloc l’incendi van optar per detenir el propietari de l’immoble, acusat d’un presumpte delicte contra la salut pública i per haver defraudat del fluid elèctric.

 

Així mateix, al domicili també hi havia dues persones més en el moment de l’incendi, i una d’aquestes va haver de ser ingressada a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa per una intoxicació per inhalació de fum.

 

Imatge d'arxiu de la Policia Municipal de Terrassa | CatalunyaDiari.cat

 

La inesperada troballa de 400 plantes de marihuana

Tot plegat va tenir lloc quan a les 10:30 del matí la Policia Local de Terrassa va rebre un avís sobre un incendi que s’havia produït en un pis del carrer Joaquim Costa de la ciutat. Aquests, doncs, quan van contactar amb el titular de l'immoble els va dir que estava netejant amb sofre i, possiblement, el contacte amb aquest producte amb butà hauria provocat la deflagració.

 

Va ser aleshores quan, en entrar a la zona apagada pels Bombers, els agents van trobar una barraca destinada al cultiu de marihuana i una cambra frigorífica amb diversos estris destinats a la pràctica il·legal.