Incendi de vegetació entre l'AP-7 i la N-II a Capmany i Agullana, a l'Alt Empordà

Un incendi crema la vegetació entre l’AP-7 i l’N-II a l’Alt Empordà

Fins al lloc dels fets s'han traslladat dotze dotacions terrestres dels Bombers i sis mitjans aeris, ara els efectius continuen treballant a la zona afectada

Un incendi ha cremat la vegetació entre l’AP-7 i l'N-II a l’Alt Empordà. Els bombers de la Generalitat han comunicat que s’ha registrat un incendi durant la tarda d’aquest dijous als marges de l’autopista, entre Capmany i Agullana.

Dotze dotacions terrestres i sis d'aèries

En concret ha cremat la vegetació que hi ha als marges de l'autopista AP-7, entre els municipis de Capmany i Agullana. L'avís ha estat rebut poc abans de les 16.30 hores de la tarda d'aquest dijous 1 d'agost i fins al lloc dels fets s'han traslladat dotze dotacions terrestres i sis mitjans aeris dels Bombers per treballar en l'extinció de l'incendi.

L'incendi ha afectat la zona de vegetació entre l'autopista AP-7 i l'N-II entre Capmany i Agullana
L'incendi ha afectat la zona de vegetació entre l'autopista AP-7 i l'N-II entre Capmany i Agullana | Bombers

Els Bombers han comunicat que el cap de l'incendi ja està aturat i els efectius  han aconseguit estabilitzar-lo  mentre continuen treballant en les tasques d'extinció perquè no rebifi. Finalment  el foc ha afectat una zona de vegetació localitzada entre l'autopista AP-7 i l'N-II.

L'incendi ha obligat a tallar l'N-II a la Jonquera en els dos sentits i un carril de l'autopista AP-7, al terme de Darnius. Segons han informat els Agents Rurals, les flames han cremat una superfície aproximada d'1,2 hectàrees i, segons els Bombers, el foc s'hauria originat per la punxada de roda d'un camió, que ha provocat tres petits focus a tocar de les dues infraestructures viàries.

A més, els Bombers estan treballant en l'extinció d'un altre incendi que ha afectat tres coberts de palla a la carretera de Gospí, a Sant Ramon  (la Segarra). L'avís l'han rebut a les 14.04 hores del migdia d'aquest dijous, hi estan treballant efectius dels Bombers amb la col·laboració dels Agents Rurals.

També et pot interessar...