ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Cremen 2,5 hectàrees de vegetació en un incendi a Badalona

Les flames s’han originat al turó d’en Boscà, a una zona pròxima a l’Hospital de Can Roti 1 També ha cremat una casa a Santa Coloma de Gramanet

Cremen 2,5 hectàrees de vegetació al turó d'en Boscà, a una zona pròxima a l'Hospital de Can Roti
Cremen 2,5 hectàrees de vegetació al turó d'en Boscà, a una zona pròxima a l'Hospital de Can Roti | Bombers de la Generalitat

Aquest dissabte al migdia s’ha generat un incendi forestal al turó de Boscà de Badalona, a la comarca del Barcelonès. Els Bombers de la Generalitat fa diverses hores que treballen en aquest incendi de vegetació que ha començat a cremar al voltat de les 15.35 hores, però a les 17.45 ja s’ha pogut estabilitzar.

El foc ha cremat un total de 2,5 hectàrees de terreny de vegetació del turó de Boscà, una zona pròxima a l’Hospital de Can Roti, però de totes maneres, les flames no estaven  a prop del centre hospitalari com perquè es produís cap alerta. 

Incendi de 2,5 hectàrees a prop de l’Hospital de Can Roti

Després de diverses hores, i d’estendre’s les flames fins a les 2,5 hectàrees de vegetació, després que la primera estimació dels Bombers de la Generalitat fos que l’incendi hagués cremat una hectàrea, el foc està estabilitzat i els efectius treballen en la zona per tal que no revifi.

Segons han informat els Bombers, en aquest incendi forestal al turó de Boscà de Badalona generat aquest dissabte a la tarda, han treballat un total d’onze dotacions terrestres, els quals segueixen remullant la zona, a més de cinc mitjans aeris per tal d’apagar ràpidament les flames i que no s’estenguessin per les aproximacions de l’Hospital de Can Roti de Badalona. Els Agents Rurals han informat, segons les últimes estimacions, que l'incendi ha cremat 3,97 hectàrees.

Incendi en una casa de Santa Coloma de Gramanet
Incendi en una casa de Santa Coloma de Gramanet | Bombers de la Generalitat

Incendi en una casa de Santa Coloma de Gramanet

Aquest dissabte, els Bombers de la Generalitat també han treballat en un altre incendi al Barcelonès. A hores d’ara ja està extingit un incendi produït en una casa de Santa Coloma de Gramanet, a l’avinguda Generalitat 263

Les flames han cremat completament tota la planta baixa de l’edifici de dos pisos —planta baixa més primer pis—, afectant a tota l’estructura. A més, per evitar que els veïns resultessin ferits per possibles despreniments a l’habitatge, fins a dues famílies han estat desallotjades pels Bombers com a mesura de prevenció. 

De moment encara es desconeixen les causes que han provocat l’incendi que ha començat al voltant de les 15.00 hores i 25 minuts després ha pogut ser extingit. Fins al lloc dels fets s’hi ha traslladat fins a quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat. 


Comentaris

envia el comentari