URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Crema completament un xalet de fusta al Bages pel foc d’una xemeneia

També es van cremar tres cotxes estacionats al carrer Segura de Terrassa, al Vallès Occidental

 

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han hagut de treballar aquesta passada nit i matinada de dissabte 19 de gener en diversos incendis originats a les comarques del Bages i al Vallès Occidental. Tot i les impactants imatges a causa de la grandària de les flames no s'han hagut de lamentar danys personals.

 

El passat divendres al voltant de les 19.00 hores es va declarar un incendi en una vivenda del municipi de Castellnou de Bages, a la comarca del Bages. Concretament, es tracta d'un xalet de fusta situat a la urbanització de la Figuerola.

La família no estava a l'interior en el moment de l'incendi

Afortunadament, en el moment de l'incendi, la família propietària no estava al seu interior. Es tracta d'un matrimoni i dos fills que van perdre la casa i totes les seves pertinences en cremar completament casa seva, segons informa el mitjà local 'Regió7'. També es va cremar un cotxe i una caravana que tenien guardada al garatge.

Les flames van cremar tota la casa, un cotxe i una caravana

Segons les primeres investigacions, les flames s'haurien originat a la xemeneia de la llar de foc, que van propagar-se ràpidament per tot el xalet de fusta. Van ser dos veïns que passejaven per la zona que van alertar als Bombers.

 

Fins al lloc de l'incendi a Castellnou de Bages s'hi van traslladar fins a 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que a causa de l'avançat que estava el foc, no van poder evitar que la casa cremés completament. Les tasques d'extinció i remullar la vivenda van durar bona part de la nit. La família ha passat la seva primera nit a casa d'uns familiars.

Cremen 3 cotxes a Terrassa

A més a més, durant la matinada d'aquest dissabte 19 de gener, els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van haver de treballar amb una dotació en un incendi a Terrassa, al Vallès Occidental. Tres cotxes que estaven estacionats al carrer Segura de la ciutat van cremar per causes que encara es desconeixen.

 

Les flames que es poden veure a les imatges van calcinar completament els tres vehicles, i a més, també va afectar parcialment la façana i la porta d'accés a una residència situada al número 12 del citat carrer de Terrassa. Segons els Bombers, per sort no es va haver d'evacuar cap persona i tampoc s'han registrat ferits.