Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
incendi

S'incendia un camió de matinada a l'AP-7, a l'Alt Empordà

A conseqüència de l'incident, es registren problemes de circulació a l'altura de Borrassà

Mossos
S'incendia un camió de matinada a l'AP-7, a l'Alt Empordà | Cedida

 

L'incendi d'un camió aquesta matinada a Borrassà —a la comarca de l'Alt Empordà—  està provocant problemes de circulació a l'AP-7. Tal com fa patent el 'Infoautopistas', en aquests moments  tan sols hi ha un carril obert en sentit nord, motiu pel qual s'estan registrant retencions al llarg de tot el matí.

El camió transportava carn

En aquest sentit i segons el 'Diari de Girona', els fets haurien succeït a l'altura del quilòmetre 30 i en sentit França, quan faltaven uns 20 minuts per la una de la matinada. L'incendi, que ha acabat cremant tota la tractora del vehicle, s'ha originat en aquest punt proper a la sortida 4 de l'autopista i del peatge.

Així les coses, els serveis d'emergències han rebut una trucada alertant-los de l'incident, motiu pel qual els Bombers han enviat fins al lloc dels fets un total de deu dotacions. Amb tot, quan el cos hi ha arribat el conductor del tràiler ja havia separat la tractora del camió, on es transportava carn.

Pocs minuts després de l'arribada dels serveis d'emergències, la carretera ha quedat tallada i els vehicles es desviaven per la sortida de l'Escala.

El vehicle està sent retirat

Finalment, els Bombers han aconseguit extingir les flames al voltant de les tres de la matinada, si bé després han pres la determinació d'activar una retroexcavadora amb l'objectiu de separar la càrrega. En aquests moments, el vehicle estaria sent retirat.

Quan feia unes dues hores que s'havia declarat l'incendi, la via ja estava reoberta, si bé amb alguns carrils tallats. En l'incident hi han treballat Mossos d'Esquadra, SEM, el servei d'Autopistas i Bombers, i aquests últims han marxat del lloc dels fets pels volts de les sis del matí.

També et pot interessar...